Blue Energy samarbetspartners

Vårt mål är att leverera de bästa och de mest innovativa lösningarna. Du kan läsa mer om våra utvalda Blue Energy-partners här. • #

  Esylux

  ESYLUX är en renommerad tillverkare av innovativa produkter inom energibesparing, säkerhet och komfort. Våra produkter utmärker sig genom modern design, okomplicerade installationsmöjligheter, enkel hantering samt förstklassig bearbetning. Ytterligare en stor fördel är att våra produkter gör det möjligt att spara ovanligt stora mängder energi, både i och vid byggnader av alla slag. Detta sänker inte bara driftskostnaderna, utan reducerar även CO2-utsläppen och spelar därmed en avgörande roll för klimat- och resursskyddet.

  Gå till hemsida >
 • #

  Grundfos

  Grundfos strävar efter att vara en av världens ledande och mest framgångrika företag inom pumpbranschen. Koncernen söker ständigt efter nya material och processer för att introducera nya och revolutionerande pumpar och pumpsystem, som kan tillgodose marknadens krav på effektiva, driftssäkra och energiekonomiska anläggningar.

  Gå till hemsida >
 • #

  LVI

  LVI är främst känt för sina elradiatorer fyllda med vegetabilisk olja, men har även ett stort utbud av elektriska värmelösningar som täcker allt från designradiatorer till handdukstorkar. LVI är en del av Rettig ICC, Europas ledande tillverkare av värmelösningar. Rettig ICC har 16 fabriksenheter i 10 olika länder och designar, producerar och levererar radiatorer, golvvärme, ventiler och styrsystem till mer än 50 länder.

  Gå till hemsida >
 • #

  AB Markaryds Metallarmatur

  MMA erbjuder allt vad som krävs för effektiv reglering av värme och kyla. Här ingår allt från injusteringsventiler till ventiler för radiatorer och kylbafflar. Men det breda produktprogrammet är bara en del av vår styrka.

  Gå till hemsida >
 • #

  NIBE Energy Systems

  NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och är störst i Europa inom huvudområdet värmepumpar samt har en marknadsledande position i norra Europa inom området varmvattenberedare.

  Gå till hemsida >
 • #

  Oras

  Vatten är grunden till allt liv. Rent vatten är dock en vara vi inte kan ta för givet. Som producent av blandare som
  möjliggör hygieniskt, medvetet och sparsamt användande av vatten måste vi hela tiden ta hänsyn till miljöfrågor. Våra värderingar baseras på ett hållbart förhållningssätt till användandet av vårt värdefulla dricksvatten, miljö och ansvar. Därutöver vill vi sätta exempel på hur man kan sammanföra modern teknologi med gröna värderingar.

  Gå till hemsida >
 • #

  Osram

  OSRAM är en av världens största ljuskälletillverkare. Vi arbetar med allt ljus; till hemmet, bilen, gatan, kontoret, bion och fotbollsstadion. Vi driver utvecklingen av energieffektiva belysningsteknologier som kombinerar prestanda och ekonomi med möjligheter att skapa kreativa installationer som förvånar, berör och inspirerar människor.

  Gå till hemsida >
 • #

  Proton Lightning

  Proton Lighting utvecklar och säljer belysning och belysningslösningar i alla dess former för industri, kontor, skola, butik och bostad. Vi har över 60 års erfarenhet av offentlig belysning och är mest kända för varumärket Exaktor. Våra starka sidor är funktion, design, flexibilitet i kombination med ett starkt miljöengagemang. Med ett väl utbyggt modultänkande kan vi leverera personligt anpassade helhetslösningar med god totalekonomi.

  Gå till hemsida >
 • #

  Purmo & Thermopanel

  Purmo och Thermopanel är två av Europas ledande varumärken inom vattenburen värme. Purmo och Thermopanel radiatorer och golvvärme passar utmärkt i lågtemperatursystem. En rätt dimensionerad radiator har en liten mängd termisk massa och snabb reaktionsförmåga. Tillsammans med golvvärmen är radiatorn är ett energieffektivt och komfortabelt val.

  Gå till hemsida >
 • #

  Roth

  Roth Nordic AB utvecklar, producerar och marknadsför kompletta VVS-system, speciellt anpassade för den nordiska marknaden. Vi täcker hela Norden och när du köper från oss får du samtidigt professionell back-up och omfattande garantier för vi är med hela vägen. Vi tar även fram installationsförslag, beräkningar och energisparanalyser.

  Gå till hemsida >
 • #

  Schneider Electric

  Schneider Electric erbjuder energieffektiva produkter, system, lösningar och tjänster för maskiner och industrier. Vi har allt ifrån energieffektiva tryckknappar till intelligenta energiledningssystem samt energirevisioner.
  Vi kan exempelvis hjälpa dig med belysningsstyrning, styrning av ventilation, fläktar och pumpar, varvtalsstyrning av motordrifter samt styrning av värme och kyla.

  Gå till hemsida >
 • #

  Siemens

  Siemens Industry Sector är den världsledande leverantören av teknik för produktion, infrastruktur, transport, byggnader och belysning. Våra innovativa produkter, lösningar och tjänster leder till effektivisering och ökad produktivitet. Vi är även ledande inom energieffektivisering och säkerhet för byggnader som skapar hållbara värden under hela livslängden.

  Gå till hemsida >
 • #

  Tyco Thermal Control

  Tyco Thermal Controls är marknadsledande inom värmekabel och vårt största bidrag till minskad miljöpåverkan är våra energisparande produkter. Isolerskivor och styrning med klocktermostat för golvvärme är idag lika självklart som fukt- och temperaturstyrning av tak- och markanläggningar.
  Dessutom blir totalkostnaden lägre – så det lönar sig att investera i energieffektiva lösningar.

  Gå till hemsida >