Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

T.O.M. 31/12

Du missar väl inte årets sista verktygskampanj?

Avsluta året med att fylla på verktygslådan. I kampanjen hittar du produkter från välkända varumärken såsom Hestra, Milwaukee, Hellberg, Knipex med flera. 

Passa på att köpa kvalitetsprodukter till bra priser!

Till produkterna
T.O.M. 10/12

Veckokampanj VVS-artiklar

Denna vecka har vi exklusiva priser från vårt sortiment för dig i VVS branchen. Alltid på lager och snabb leverans när du väljer Solar Plus-artiklar.
Till produkterna
T.O.M. 31/12

Värmeprodukter för golv, tak och vatten

Här hittar du produkter såsom värmekablar, termostater, anslutningssatser och golvvärmemattor.
Till produkterna
NYHET

X-Rack - en gamechanger inom väggrack

Nytt väggskåp med justerbart djup för kabeldragning av nätverkskomponenter. X-rack effektiviserar och förenklar hela processen vid datainstallationer.
Till produkterna
ELKO

Flexi+ dosor

Flexi+ är en produktserie som ger en helt ny innebörd av hög funktionalitet, låg installationstid och pålitlighet i alla led. Sammanfattningsvis är Flexi+ enkelt, praktiskt och flexibelt. Ett dossystem anpassat för framtiden.
Till produkterna
T.O.M. 10/12

Kampanj industriarmatur

​​​​​Högeffektiv lysrörsersättare med olika styrningsmöjligheter från Hide-a-lite. Perfekt lämpad för parkeringshus, snickerier, dammiga och smutsiga industrier.
Till produkterna
T.O.M. 31/12

Kampanj vattenfelsbrytare - LK systems

Ge dina kunder en säkrare jul! Att installera en vattenfelsbrytare i hemmet är en bra investering och skyddar mot de problem som uppstår när man får en vattenläcka.
Till produkterna
SCHNEIDER

Frekvensomriktare Altivar Process ATV600

ATV600 är nyckeln till att optimera dina operativa processer och minska energiförbrukningen i din verksamhet. Med en inbyggd webbserver kan du enkelt övervaka, lösa problem och funktioner som direkt effektmätning och pumpkurvor gör det enklare än någonsin att hantera din verksamhet.
Till produkterna

Bli kund hos Solar!

För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen, oavsett om du verkar inom VVS- och el-installation eller andra industrier. 

Bli kund

Välj ditt segment

Installation

Vi anpassar lösningar inom leverans och logistik efter dina behov. Oavsett vilken lösning du väljer kan du lita på att vi levererar dina varor i tid. Vi hjälper dig att bli effektivare så att du kan gynna dina kunder på bästa sätt.
Läs mer

Industri

Som en proaktiv partner kan vi hjälpa till att konsolidera inköp, digitalisera processer och optimera logistik, så att du minskar totala kostnader och ökar värdeskapandet för ditt företag.
Läs mer

Trade

Vi har ett brett utbud av produkter - allt från elektriska- och VVS-produkter till handskar, handdesinfektion, klimatrådgivning/-lösningar och smarta leveranser, för att nämna några. Vi levererar rätt produkter vid rätt tidpunkt, när och var du behöver dem.
Läs mer
SOLAR MOBILE

Ladda ner vår app!

Har du fortfarande inte laddat ner vår app Solar Mobile? Gör det idag och beställ snabbt och enkelt var och när du vill dygnet runt.
Ladda ner Solar Mobile
INSPIRATION

Välkommen till Solar Magasin

Vår tryckta och onlinebaserade kundtidning. Vi önskar dig inspirerande läsning!
Läs mer
KURSER

Solar School

Se våra kurser och lär dig det du behöver utan att lämna din arbetsplats eller ditt hem. Vi hjälper dig på rätt väg!
Kurser & anmälan
KARRIÄR

Vill du bli en av våra klart-jag-kan-medarbetare?

Är du intresserad av en karriär på ett internationellt företag med mängder av möjligheter för dig att utvecklas? Vi är alltid på jakt efter nya talanger!
Se lediga tjänster