Murrelektronik

Switchar och Ethernet

Murrelektronik erbjuder switchar och har ett brett utbud av nätverkskablar, som passar alla applikationer.

Köp switchar och Ethernet här

Nätverksbaserade maskiner och system

Maskiner och system blir alltmer nätverksbaserade. Ethernet-baserade automationslösningar får allt större betydelse eftersom switchar gör det möjligt att implementera flexibla topologier. Murrelektronik har komponenterna som säkerställer ett ekonomiskt och målinriktat nätverk med Ethernet-moduler.
Unmanaged switchar ger grundläggande funktioner till ett rimligt pris medan varianter som PROFINet-managed switchar ger maximalt antal funktioner. Prefabricerade kablar säkerställer en snabb och effektiv installation samtidigt som man undviker kabelfel.
Murrelektronik erbjuder switchar för alla tillämpningar. För tillämpningar på fältet med M12-anslutning för decentraliserade installationskoncept och för tillämpningar i standardstyrskåp med RJ45-anslutning.

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund

Nätverkskablar

Murrelektronik har ett brett utbud av nätverkskablar som passar alla tillämpningar. Från kablar för fasta styrskåpsinstallationer till kablar som är lämpliga för tuffa industriella miljöer (IP67).

Nätverkskablarna är skärmade 360° runtom vilket skyddar dataöverföringen mot EMC-störningar. Murrelektroniks kontaktdon garanterar en hållbar och säker anslutning.

Kolla på video här

Köp här
Murrelektronik

Unmanaged Switchar

Unmanaged switchar är idealiska i alla nätverk där konfiguration och diagnostik inte är viktiga faktorer. De är snabba och enkla att installera och finns i många olika varianter.

Köp här
Murrelektronik

PoE Unmanaged Switchar

En unmanaged PoE-switch är en kombinerad switch och strömförsörjningsenhet. PoE står för ”Power over Ethernet”. Unmanaged switchar från Murrelektronik möjliggör snabbare idrifttagning och enklare topologier.

Köp här
Murrelektronik

Lite Managed Switchar

Förutom snabb svarstid har Lite-managed switchar flera nätverksverktyg och konfigurationsalternativ via en integrerad webbserver. Nätverk kan konfigureras snabbt och fel kan hittas direkt tack vare en omfattande diagnostik.

Köp här
Murrelektronik

PROFInet Managed Switchar

PROFInet-managed switchar är högpresterande switchar som är utrustade med PROFInet-funktioner och certifierade i enlighet med omfattande nätverksverktyg. De ansluter flera fältbussmoduler och möjliggör ändringar i topologin. Detta sparar installationstid och långa kabeldragningar, framförallt i de decentraliserade IP67-varianterna.

Köp här

Översikt Managed Switchar

Murr_managed_overview_800x800_ny2.jpg

Profinet managed switchar
Enkel integration via TIA-portalen med en GSDML-fil
Full switchintegration som PROFINET-enhet
Implementering av ringstruktur via MRP-bildning
Omfattande diagnostik tack vare integrerad webbserver och automatisk topologiregistrering

Managed Switchar
Enkel installation via webbserver
Nya enheter skapas på webbservern via en konfigurationsfil
Prioritering av PROFINET-paket

Översikt Unmanaged Switchar

Murr_unmanaged_overview_800x800_ny.jpg

Programmering är inte nödvändig - ren Plug and play-lösning
Snabb installation
Enkelt utbyte av enheter
Prisvärd lösning
Prioritering av PROFINET-paket för IEEE 802.3x
Brett utbud av alternativ
Lämplig för Ethernet / IP
Modeller för både IP20- och IP67-lösningar

Tree PoE-omkopplare
Både i 24 V och 48 V versioner
PoE+ upp till 25,4 Watt

Kolla på video

Titta på videon om PROFinet managed switch.

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter