Telemecanique

OsiSense

Telemecanique Sensors är en världsledande leverantör av industriella givare och erbjuder ett brett sortiment som omfattar allt från gränslägesbrytare, induktiva givare, fotoelektriska givare, tryckgivare samt en mängd olika säkerhetsgivare. Vårt mål är att förenkla våra kunders liv, det skall vara lätt att välja rätt produkt för applikationen så att de kan koncentrera sig på deras core-added värde och maskinprestanda.

Se och köp alla sensorer och RFID-system

Bli mer effektiv med vår översikt för givare

Att beställa material skall vara enkelt – och med vår översikt av givare från Telemecanique är det enklare än någonsin.
Här guidar vi dig medan du ser dig omkring bland våra Telemecanique-givare och låter dig välja och slutföra din order smidigt.

Välkommen till en enklare & bättre arbetsdag!

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund
Telemecanique

OsiSense XC Gränslägen

En omfattande serie med industriella, kraftiga, kompakta, miniatyr- och applikationsspecifika gränslägesbrytare. Med ett brett utbud av tillval och tillbehör ger våra gränslägesbrytare obegränsad flexibilitet och en oöverträffad nivå av tillförlitlighet som uppfyller både nationella och internationella krav.

Köp OsiSense XC Limit switch
Telemecanique

OsiSense XS Induktiva givare

Induktiva närhetssensorer är endast avsedda för detektering av metallföremål upp till 60 mm.

Se och köp OsiSense XS Inductive
Telemecanique

OsiSense XU Fotoceller

XU-sortimentet erbjuder ett komplett sortiment av fotoelektriska sensorer avsedda för materialhantering, förpackning, märkning, montering, lift & rulltrappor eller livsmedels- och dryckesindustrin. Detta sortiment erbjuder många varianter såsom fotoceller för bakgrundsbortblandning, reflexavkänning (polariserat ljus), direktavkänning, laser samt envägsavkänning (sändare/mottagare). Givarna går att få i det fyra mest populära formaten över hela världen.

Köp OsiSense XU Photo Electric
Telemecanique

OsiSense XM Tryckvakter

Vi erbjuder allt-i-ett trycklösningar där omkopplaren ingår som en del av övervakningsgränssnittet (vår XMLR). Dessutom har vi lösningar som möjliggör fjärrövervakning av tryckomkopplare via en kabelansluten skärm när tryckomkopplaren är dold eller oåtkomliga (vår ZMLP-skärm ansluten till vår XMLP-switch).

Köp OsiSense XM Pressure switch
Telemecanique

OsiSense XT Kapacitiva givare

Kapacitiva sensorer är avsedda för kontaktfri avkänning av material upp till 20 mm, oavsett material eller ledningsförmåga (metaller, mineraler, trä, plast, glas, kartong, läder, keramik, vätskor etc.). De upptäcker mål på grund av det målets förmåga att bli elektriskt laddade. Eftersom även icke-ledare kan hålla laddningar betyder det att nästan vilket objekt som helst kan detekteras med denna typ av sensor.

Se och köp OsiSense XT Capacitive
Telemecanique

OsiSense XX Ultraljudsgivare

XX ultraljudssensorer utför kontaktlös, pålitlig och högpresterande detektering oavsett målets form, struktur, färg eller genomskinlighet. Kan klara även de tuffaste industrimiljöerna, fungerar i diffusa, reflex- och genomstrålningslägen. Här hittar man även modeller för detektering av långa avstånd.

Se och köp OsiSense XX Ultrasonic
Telemecanique

OsiSense XG RFID-givare

RFID-systemet (Radio Frequency Identification) gör det möjligt att ha spårbarhet och identifiera objekt samt att ha åtkomstkontrollfunktioner. Informationen lagras i ett mine som nås med en enkel radiolänk. Minnet är i form av en elektronisk tagg som innehåller en antenn och en integrerad krets. Taggen innehåller informationen som är associerad med det objekt som den är fixerad till. När en tagg kommer in i fältet som genereras av läsaren / smartantennen, detekterar den signalen och utbyter data (läs eller skriv) mellan dess minne och läsaren / smartantennen.

köp OsiSense XG RFID-givare
TELEMECANIQUE

OsiSense XZ kabel & tillbehör

Pålitliga sensorer behöver en pålitlig väg för att överföra signalerna om deras upptäckt! XZ-sortimentet av maskinkabeltillbehör inkluderar ett brett utbud av kabelsatser, kontakter och anslutningsboxar. Den har utformats för användarvänlighet, en enkel anslutningsprocess samt snabb och säker referensidentifiering.

köp OsiSense XZ kabel & Tillbehör
Telemecanique

OsiSense XCC Encoders

Mekaniskt kopplat till en maskins drivspindel roterar kodarens axel en skiva som består av en följd av ogenomskinliga och transparenta sektorer. Ljus från ljusdioder (LED) passerar genom skivans transparenta sektorer när de visas och detekteras av ljuskänsliga dioder.

Se och köp OsiSense XCC Encoders

Upptäck Schneider Electrics senorer och givare med deras tre vägledande värden: Expertise, Simplicity och Proximity

TELEMECANIQUE

Gränsbrytare

Gränsbrytare, arm med rulle 1sl+br

Köp här
TELEMECANIQUE

Induktiv givare

Induktiv givare M18 PNP M12-24VDC

Köp här
TELEMECANIQUE

Fotocell

Fotocell med 2m kabel, reflexavkänning 24-40VAC/DC

Köp här
TELEMECANIQUE

Varvsvakt

Varvsvakt M30 med M12 kontakt PNP 12-24VDC

Köp här
TELEMECANIQUE

Reflektorer

Reflektorer för fotocell 50x50

Köp här
TELEMECANIQUE

Fäste

Fäste Ø18mm rostfritt för givare

Köp här
TELEMECANIQUE

Rakt kontaktdon

M12 rakt kontaktdon med 10m kabel

Köp här
Telemecanique

Kontaktdon vinklat

M12 vinklat kontaktdon med 10m kabel.

Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter