Schneider Electric

Harmony

Som världsledare inom tryckknappar, brytare och kontrollampor är Harmony-sortimentet riktmärket för operatörens effektivitet och yttre effektivitet. Det säkerställer en robust, säker, ergonomisk och enkel kontroll av maskiner och tillverkningslinjer.

Se alla tryckknappar och köp

Bli mer effektiv med vår översikt för tryckknappar

Att beställa material skall vara enkelt – och med vår översikt av tryckknappar från Schneider Electric är det enklare än någonsin.
Här guidar vi dig medan du ser dig omkring bland våra Schneider Electric tryckknappar och låter dig välja och slutföra din order smidigt.

Välkommen till en enklare & bättre arbetsdag!

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund
Schneider Electric

Harmony XB4

Det modulära XB4-serien av tryckknappar, vred och signallampor i metall för håltagning Ø 22 mm kombinerar enkel installation, effektivitet, modern design, flexibilitet och robusthet för att möta de flesta behov på industriella applikationer.

Se och köp Harmony XB4
Schneider Electric

Harmony XB5

Det modulära XB5-serien av tryckknappar, vred och signallampor i plast för håltagning Ø 22 mm kombinerar enkel installation, effektivitet, flexibilitet, modern design och robusthet för att möta de flesta behov på industriella applikationer.

Se och köp XB5
Schneider Electric

Harmony XAL-D/XAL-K

Harmony XALD och XALK kontrollstationer är idealiska för industri-, byggnads- och infrastrukturapplikationer. De är kompatibla med Harmony XB5-serien av kontroll- och signalenheter, vilket ger ett brett urval av cirkulära och fyrkantiga huvuden. Överensstämmelse med IEC, UL, CSA standarder samt CE-märkning, IP 66 och NEMA 4 damm- och fuktsäkerhet.

Se och köp Harmony XAL-D/XAL-K
Schneider Electric

Harmony XAP

XAP M - Formgjuten metallkapsling, med eller utan hål, zinklegering, kapsling med blå finish, 1 till 12 hål. XAP J - Formgjuten metall, med eller utan hål, zinklegering, gult lock och blå bas, 1 hål. XAP E - Infälld monteringsplatta med säkring, eloxerad frontplatta av aluminium, 1 till 5 hål. Kapslingsklass IP 65, Uppfyller UL, CSA beroende på version.

Se och köp Harmony XAP
Schneider Electric

Harmony XALG

Tryckknappslådor XALG för krävande miljöer anpassade för Ø 22 mm plasttryckknappar Harmony XB5, IP66, IP69K, IK05. Uppfyller huvudstandarder: IEC/EN 60947-1, IEC/EN 60947-5-1. Högtryckstvättsmotstånd: 100 bar vid 0,2 m, vid 80 °C

Se och köp Harmony XALG
Schneider Electric

Harmony XB5R

Harmony XB5R-serien av batterifria och trådlösa tryckknappar möjliggör förenkling av ledningar, installationsflexibilitet och mobilitet hos operatörer i industriella tillverkningstillämpningar.

Se och köp Harmony XB5R

Fördelar


Modern och prisvärd design

Ett inslag av stil för elektriska paneler och maskiner.

Operativ effektivitet
Innovativa funktioner för att göra verksamheten enklare och effektivare.Installationsbesparingar

Designad för effektivitet som hjälper till att hålla kostnaderna nere.

Robust
Utformad för att tåla de tuffaste marina miljöerna.Ett enkelt val

Bara 100 produktreferenser för att täcka 80% av alla behov.

En enda leverantör
Det mest omfattande produktsortimentet på marknaden.

Schneider Electric

Harmony XB5S

Harmony XB5S-serien av Ø 22 mm fingeravtrycksläsare är en enkel, pålitlig och effektiv lösning för att begränsa obehörig åtkomst till känsliga zoner och maskinfunktioner utan behov av nycklar eller lösenord.

Se och köp Harmony XB5S
Schneider Electric

Harmony XB7

XB7-serien av Ø 22 mm plastknappar och indikatorer erbjuder en monolitisk, optimerad design som ger kompletta funktioner i en enda enhet. Förenklar beställning och installation i elektriska distributioner och maskintillämpningar.

Se och köp Harmony XB7
Schneider Electric

Harmony XB6

XB6-serien av Ø 16 mm plastknappar, vred och signallampor erbjuder modulära och monolitiska design som ger flexibilitet och enkel installation i industriella och kommersiella applikationer. Överensstämmer med IEC, UL, CSA och CCC-standarder samt CE-märkning. Skyddsklass: IP 65

Se och köp Harmony XB6
Schneider Electric

Harmony 9001K

Harmony 9001K-serien erbjuder robusta och tillförlitliga lösningar för ett brett utbud av tunga industriapplikationer. Uppfyller IEC, UL, CSA, EN och NOM-standarderna, CE-märkning, IP66, NEMA 4-klassad.

Se och köp Harmony 9001K
Schneider Electric

Harmony XVL

Indikatorer med utskjutande LED, Ø 8 mm, kapslingsklass IP 40 och indikatorer med integrerat linsskydd, täckt LED, Ø 8 och 12 mm, kapslingsklass IP 40. Uppfyller standarderna IEC, UL, CSA.

Se och köp Harmony XVL
Schneider Electric

Harmony XD2/XD4/XD5/XDA

Joystick Ø 22 mm.

Köp Harmony XD2/XD4/XD5/XDA
Schneider Electric

Harmony XK

Joystick och styrstationer.

Se och köp Harmony XK
Schneider Electric

Harmony K

Kamströmställare från 10 till 150A. Modulära omkopplare med plast och metall vred för att möta de flesta applikationer inom industri och byggsektorn. K1 och K2 serie 10/20A, UL-listade, CSA och CE certifikat.

Se och köp Harmony K
Schneider Electric

Harmony XAC

Hängande manöverdon för manöverströmskretsar, utrustade med 2 till 12st Ø 22 mm tryckknappar. Uppfyller IEC-standarder. UL/CSA-certifiering. IP 65.

Buy Harmony XAC now
Schneider Electric

Harmony XAW

Xarmony XAW färdiga tryckknappslådor i plast för explosionsfarlig omgivning. Överensstämmer med de globala standarderna ATEX Dust: European Directive 2014/34 /UE, Zone 21/22. Exklusivt utrustat med vårt ATEX Dammtåliga Ø22 Harmony XB4-sortiment.

Se och köp Harmony XAW
Schneider Electric

Harmony Pocket Remote

Harmony Pocket Remote trådlös fjärrkontroll i industriutförande är en del av vårt kompletta utbud för operatörsdialog. Anpassad för utökad mobilitet och med användarvänlig kundanpassning.

Se och köp Harmony Pocket Remote
Schneider Electric

Harmony eXLhoist

Harmony eXLhoist trådlös styrning är en del av vårt kompletta utbud för intuitiv och säker användning inom lyft- och materialhantering.

Se och köp Harmony eXLhoist

Så här optimerar du ditt operatörsgränssnitt med Harmony

Schenider Electric

Tryckknapp

Tryckknapp, plan, svart, 1SL

Köp här
Schneider Electric

Vridströmställare

Kort vridströmställare med två lägen, 1SL

Köp här
Schneider Electric

Svamptryckknapp

Vridåterställande svamptryckknapp

Köp här
Schneider Electric

Vridströmställare

Kort vridströmställare med tre lägen, 2SL

Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter