Schneider Electric

TeSys

Upptäck TeSys, ett urval av kontaktorer, överströmsreläer och motorskyddsbrytare, utformade för en mängd olika applikationer. TeSys erbjuder hög tillförlitlighet och lång mekanisk och elektrisk livslängd och levereras med en komplett serie tillbehör för motor- och lastkontroll.

Se alla kontaktorer och köp

Bli mer effektiv med vår översikt av kontaktorer

Att beställa material skall vara enkelt – och med vår översikt av kontaktorerfrån Schneider Electric är det enklare än någonsin.
Här guidar vi dig medan du ser dig omkring bland våra Schneider Electric-kontaktorer och låter dig välja och slutföra din order smidigt.

Välkommen till en enklare & bättre arbetsdag!

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund
Schneider Electric

TeSys D

TeSys D-kontaktorer finns tillgängliga i storlekar från 9 A till 150 A (induktiv motor) och från 20 A till 200 A (resistiva belastningar) i 3-poliga och 4-poliga versioner.

Köp TeSys D
Schneider Electric

TeSys D Green

TeSys D-serien nu utökad med nya kontaktorer, med AC / DC-spolar (varje spole kan strömförsörjas med antingen AC eller DC), lägre förbrukning. Förenklar för dig som jobbar mycket med underhåll då det är 90% färre referenser som behövs. TeSys D Green-kontaktorer, tillsammans med TeSys LR9D elektroniska överströmsreläer, minskar värmeproduktionen och energiförbrukningen med upp till 50%.

Köp TeSys D Green
Schneider Electric

TeSys LRD

Ett stort sortiment av termiska överströmsreläer från 0,06 kW till 75 kW. De är konstruerade för TeSys D-kontaktorer och kan monteras direkt under kontaktorerna för kompakthet eller separat med tillbehör.

Köp TeSysLRD
Schneider Electric

TeSys K

TeSys K minikontaktor (6 till 16A), med ett stort antal spolspänningar (AC, DC, lågförbrukning och tyst) och anslutningsalternativ.

Köp TeSys K
Schneider Electric

TeSys Island

TeSys Ö island, ett digitalt lasthanteringssystem som tar vara på uppkopplingsmöjligheterna som Industri 4.0 innebär för att manövrera, skydda och styra motorer och andra elektriska laster.

köp TeSys Island
Schneider Electric

TeSys LR2

Termiska överströmsreläer från 0,06 kW till 5,5 kW som kan användas som en fristående lösning eller monteras direkt på TeSys K miniatyrkontaktorer.

Köp TeSys LR2
Schneider Electric

TeSys GV2

TeSys GV2 motorbrytare med manuell motorstyrning och kortslutnings- och termisk skydd upp till 32A/15kW i 45 mm standardbredd. GV2ME - Termomagnetisk och tryckknapp. GV2P - Termomagnetiskt och roterande handtag. GV2L - Magnetiskt skydd och vridhandtag. GV2LE - Magnetiskt skydd och vippa. GV2RT - Hög magnetisk utlösningsnivå och vippa.

Köp TeSys GV2
Schneider Electric

TeSys GV3

Motorskyddsbrytare med magnetiskt skydd eller magnetiskt och termiskt skydd för motorer upp till 80A, 45 kW.

Köp TeSys GV3
Schneider Electric

TeSys F

TeSys F är ett sortiment av högströmskontaktorer och fram/back-kontaktorer från 115 A till 1000 A avsedda för AC-3 applikationer och från 200 A till 2600 A för AC-1 applikationer.

Köp TeSys F
Schneider Electric

TeSys LR9

TeSys LR9 är ett komplett utbud av elektriska reläer typ termiska överbelastningsreläer från 0,1 A till 360 A. Designad för TeSys D och F kontaktorer, de kan monteras direkt under kontaktorerna för ett avancerat motorskydd.

Köp TeSys LR9
Schneider Electric

TeSys D, K, SK

TeSys D-, K- och SK-hjälpreläer är serier som inkluderar reläer, minireläer.

Köp TeSys D, K, SK
Schneider Electric

TeSys GC, GY, GF

TeSys GC, GY, GF är en produktserie med modulära kontaktorer och reläer och kan användas i en normkapsling eller i apparatskåp från 16 till 100 A utformade för flera applikationer inom en rad olika branscher.

Köp TeSys GC, GY, GF
Tesys fördelar

Innovation

Öka anläggningens effektivitet och produktivitet samtidigt som du minskar kapitalinvesteringarna (CAPEX). Med TeSys-lösningarna kan du bemöta den här utmaningen.

Tesys fördelar

Tillförlitlighet

Dagens digitala system kräver exakt och säker information. TeSys-tekniken är en av de mest tillförlitliga reservkontakterna på marknaden.

Tesys fördelar

Enkelhet

Förenkla ditt liv genom att minska underhållskostnaderna och samtidigt öka säkerheten och tillförlitligheten. Med TeSys-lösningar är det enkelt.

Tesys fördelar

Säkerhet

Lösa elanslutningar är huvudorsaken till elbränder. Minska risken med TeSys EverLink-teknik.

Schneider Electric

TeSys GV4

En kompakt, robust och innovativ motorskyddsbrytar serie. GV4P ger hög noggrannhet, brett inställningsområde, valbar driftsklass 10/20 och låg värmeavledning. GV4PEM innehåller även avancerade skydd och larm. TeSys GV4 finns i tre olika versioner: Typ L: Magnetisk kortslutningsskydd. Typ P: Magnetisk kortslutning och överlastskydd. Typ PEM: Magnetisk kortslutning och överbelastningsskydd med avancerade inställningar och larm.

köp TeSys GV4
Schneider Electric

TeSys GV5, GV6

Pålitlig TeSys GV5 och GV6-serien ( konstruerade för att skydda motorer från överbelastning, kortslutningsfel, fasobalans eller fasförlust) robust motorbrytare, från 150A till 500A med avancerat elektroniskt skydd.

Köp TeSys GV5, GV6
Schneider Electric

TeSys LE

TeSys LE är ett sortiment av kaplade motorstarter och mjukstartstarter upp till 37 kW, som är enkelt att både använda och installera. Dessa kompakta, ergonomiskt utformade produkter kan monteras på väggen eller installeras för lokal styrning.

Köp TeSys LE
Schneider Electric

TeSys LT3

TeSys LT3 termistorskyddsrelä är konstruerade för användning med PTC-termistorgivare. Lösningen ger kontinuerlig temperaturövervakning för att skydda maskiner (motorer, generatorer etc.) från skadlig värme.

Köp TeSys LT3
Schneider Electric

TeSys T

TeSys T är ett smart motorövervakningssystem. Vid anslutning till kortslutningsskydd och kontaktor, ger en fullständig motorövervakning, styrning och skydd för elmotorer.

köp TeSys T
Schneider Electric

TeSys U

TeSys U är den mest kompakta motorstartern. Den täcker motorapplikationer (direkt start, fram/backkopplare samt skydd för frekvensomriktare) från 0 till 15 kW (0 till 32 A), vilket garanterar en brytkapacitet på 50 kA med total koordination (enligt IEC 60947-6-2). Kombinerar magnetiskt och termiskt skydd samt kontaktor för manövrering i en och samma produkt.

Köp TeSys U
Schneider Electric

TeSys H

TeSys H Ultrakompakt multifunktionsstart för asynkronmotorer upp till 3 kW. Det är en flerfunktionsstartapparat för motorer som kräver minimalt med utrymme i apparatskåpet tack vare att den endast är 22,5 mm bred.

TeSys H

Se videon och lär dig mer om Tesys kontaktorer

TeSys Island är en innovativ lösning som gör maskiner smartare och mer tillförlitliga samtidigt som maskintiden reduceras.

Schneider Electric

Kontaktor

Kontaktor Tesys D 12A/230VAC, 5,5KW

Köp här
Schneider Electric

Kontaktor

Kontaktor Tesys K 9A/230VAC, 4KW

Köp här
Schenider Electric

Motorskyddsbrytare

Motorskyddsbrytare Tesys, termisk-magnetisk, 1,6-2,5A/400V, 0,75 kW

Köp här
Schneider Electric

Kontaktor

Kontaktor Tesys Green 9A/100-250VACDC, 4KW

Köp här
Schneider Electric

Hjälpkontaktblock

Hjälpkontaktblock Tesys D/F 2 NO + 2 NC

Köp här
Schneider Electric

Kapsling

Kapsling till motorskyddsbrytare GV2-M, IP55

köp här
Schneider Electric

Överströmsrelä

Överströmsrelä till Tesys D kontaktor, inställningsområde 1,6-2,5A

Köp här
Schneider Electric

Tiddon

Tiddon Tesys D Tillslagsfördröjt 10-180 sekunder.

Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter