Schneider Electric

Preventa

Säkerhet och hälsa är viktigt för kunden i alla marknadssegment, det är viktigt att säkerställa maximal effektivitet och produktivitet samt att skydda din varumärkesimage. Mer än någonsin behöver du implementera smarta lösningar som gör dina maskiner säkra.

Se och köp maskinsäkerhetsprodukter

Bli mer effektiv med vår översikt inom maskinsäkerhet

Att beställa material skall vara enkelt – och med vår översikt inom maskinsäkerhet från Schneider Electric är det enklare än någonsin.
Här guidar vi dig medan du ser dig omkring inom området maskinsäkerhet från Schneider Electric. Här kan du välja och slutföra din order smidigt.

Välkommen till en enklare & bättre arbetsdag!

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund
Schneider Electric

Preventa XY2

Preventa XY2 linnödstopp är en prisvärd, UL-certifierad säkerhetslösning som gör det möjligt för personal att reagera snabbt, när som helst längs en transportör, för att stänga av farliga maskiner för att skydda sig själva och utrustningen. Enkel att använda och ställa in. I ett robust metallkapsling och den överensstämmer med EN / ISO 13850, EN / IEC 60947-5-5.

Se och köp Preventa XY2
Schneider Electric

Preventa XCS

När en maskin är igång och kräver att en dörr eller skydd ska förbli stängd finns det ingen bättre lösning än Preventa XCS-serien av säkerhetsspärrbrytare.

Se och köp Preventa XCS
Schneider Electric

Preventa XPS

Övervakning av en enda säkerhetsfunktion. Denna lösning ger det bästa svaret för övervakning av en funktion som: Nödstopp och omkopplare, Kodade magnetiska omkopplare, Aktiveringsbrytare, Avkänningsmattor och kanter, Tvåhandsstyrning, Ljusridåer, Nollhastighet, Tidsfördröjning , Hissar och andra applikationer på hydrauliska och excentriska pressar.

Se och köp Preventa XPS
Schneider Electric

Preventa XPSU

Preventa XPS Universal säkerhetsmoduler är det första valet för att enkelt hantera enskilda säkerhetsfunktioner, vanligtvis i maskiner med enkel till medelstor komplexitet.

Se och köp Preventa XPSU
Schneider Electric

Preventa XU

Ger automatisk avstängning av maskinen när ett begränsat område bryts. Det finns modeller upp till typ 4 och SIL 3.

Se och köp Preventa XU
Schneider Electric

Preventa XY2S

XY2S tvåhandsmanöverdon hjälper till att säkra arbetarens hälsa och komforten säkerställs med en skena att vila händerna på. Finns med sockel eller väggmonterat kit. Upp till IP65.

Se och köp Preventa XY2S
Schneider Electric

Harmony XPE

XPE-fotpedaler är kompakt, säker och robust för att möta de flesta industriella applikationer.

Se och köp Harmony XPE
Schneider Electric

Preventa XPSM

Preventa XPS MP, XPS MC, XPS MCM. Säkerhetsstyrenheter för säkerhetsapplikationer som kräver överensstämmelse upp till prestandanivå PL e / Kategori 4 EN ISO 13849-1 och SIL3 EN / IEC 61508.

Se och köp Preventa XPSM
Schneider Electric

Preventa XY2AU

XY2AU-treläges hålldon stoppar maskinens rörelse i en chocksituation. Robust och ergonomiskt, XY2AU Handgrepp finns med en valfri jog-tryckknapp och upp till IP66.

Se och köp Preventa XY2AU

Upptäck möjligheterna för säkra maskiner från Schneider Electric

I den här videon kan du se hur du enkelt kan uppnå rätt säkerhetsnivå för din applikation. Upptäck hur du kan förbättra din maskinsäkerhet utan att kompromissa med produktionsmålen.

Schneider Electric

Gränslägesbrytare

Gränslägesbrytare för lina

Köp här
Schneider Electric

Förreglingsbrytare i plast, utan låsning 1/2"

Köp här
Schneider Electric

Säkerhetsmodul

Säkerhetsmodul för Nödstopp, 3 sl kontakter, 24VAC/DC

Köp här
Schneider Electric

Magnetbrytare

Magnetbrytare 2NC+1NO, LED, 24VDC med 2 m kabel

Köp här
Schneider Electric

Skylt

Skylt NÖDSTOPP för Linnödstopp

Köp här
Schneider Electric

Nyckeldon

Nyckeldon med rakt fäste, passar XCS-PA/TA

Köp här
Schneider Electric

Nyckeldon

Nyckeldon med flexibelt fäste, passar XCS-A/B/C/LE/LF

Köp här
Schneider Electric

Distans

Distans (2st) för XCSDMP magnetbrytare

Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter