Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Schneider Electric

Modicon

Den nya generationen av universella spänningsaggregat med ett brett arbetsområde integrerar ett stort antal nya funktioner och erbjuder ännu fler användartjänster med hjälp av funktionsmoduler. Designade för enkla maskiner och applikationer, modulära och optimala strömförsörjningar uppskattas främst för att dom är kompakta.

Se och köp Modicon nätaggregat

Bli mer effektiv med vår översikt för nätaggregat Modicon

Att beställa material skall vara enkelt – och med vår översikt av Modicon nätaggregat från Schneider Electric är det enklare än någonsin.
Här guidar vi dig medan du ser dig omkring bland våra Phaseo nätaggregat och låter dig välja och slutföra din order smidigt.

Välkommen till en enklare & bättre arbetsdag!

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund
Schneider Electric

Modicon ABLM

Designade för enkla maskiner och applikationer, modulära och optimala strömförsörjningar uppskattas främst för sin extrema kompakthet.

Se och köp Modicon ABLM
Schneider Electric

Strömförsörjning ABLS

Optimerade strömförsörjningar för 100-240 V enfas. Utgångsspänning: 5, 12, 24, 48 V och 7 W-145 W. Mycket kompakt storlek. Fästes med skruv eller på din-skena.

Se och köp Modicon ABLS
Schneider Electric

Power supplies ABL8RP/WP

Universal strömförsörjning, för nätverk 1-fas / 3-fas, 100-500 V. Utgångsspänning: 24 V och 5 till 15 V med omvandlarmoduler 48 V / 72 W-960 W. 6 produktreferenser från 3 A till 40 A. Fästes på DIN-skena. Avancerad diagnostik med LED och reläkontakt.

Se och köp Modicon ABL8RP/WP
Schneider Electric

Transformatorer ABT7/ABL6

Enfastransformatorer 230 V till 400 V–25 VA till 2 500 VA

Se och köp Modicon ABT7/ABL6
Schneider Electric

Nätaggregat

Nätaggregat 1-fas 110..500V/24V 5A

Köp här
Schneider Electric

Nätaggregat

Nätaggregat 1-fas 110..500V/24V 10A

Köp här
Schneider electric

Trafo

Trafo enkel lindad 160VA 24V

Köp här
Schneider Electric

Trafo

Trafo (ekonomivariant) enkel lindad 160VA 24V

Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter