Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Säkerhet

Det ställs stora krav på att skydd och kontroll av olika miljöer. Du som installerar och underhåller inbrott, passér, video och brand, behöver ha snabb tillgång till produkter och reservdelar. Vi har det du behöver!

Snabb tillgång till allt du behöver

Det ställs stora krav på att skydd och kontroll av olika miljöer. Du som installerar och underhåller Inbrott, passér, video och brand, behöver ha snabb tillgång till produkter och reservdelar, och detta i kombination med hög teknisk kompetens som stöd. Vi hjälper er skapa trygghet och säkerhet i er vardag.

Produktnyhet RCO

Solar inleder ett samarbete med passér-system tillverkaren RCO. Med detta partnerskap ökar vi bredden i vår portfölj, vilket genererar en trygghet och långsiktighet för våra kunder

Upptäck RCO
Artikelnr: 6309885 Ajax HubPlus startpaket Vit

Solar Plus Ajax alarm-kit. Innehåll: Security Hub/3G/WiFi, PIR-detektor, magnetkontakt och fjärrkontroll. App for iOS / Android. Vit.

Köp här
Artikelnr: 6309209 Larmpaket SPC Ready2Go

SPC Ready2Go är ett komplett larmpaket bestående av en SPC4320 centralapparat, en SPCK420 LCD-manöverpanel, en PDM-I12 IR-detektor, en MK-4400 utanpåliggande magnetkontakt, en SP203 inomhussiren och en 7Ah ackumulator.

Köp här
Artikelnr: 6386934 Ersättningskupol klar IP8000i

Ersättningskupol, IP8000i, klar polykarbonat, IK10.

Köp här

Brand

Säkra ett rum, en industrifastighet eller kanske ett flerbostadshus, se till att det är rätt lösning som möter dina behov. Kan jag använda detta blixtljus? Hör av dig till oss så hittar vi lösningen.

Inbrott

En bevakad fastighet skapar trygghet och stabilitet. Med de nya lösningar som vi nu kan erbjuda gläntar också på dörren till framtiden med integrerade lösning för de större miljöerna så väl som kontroll över låset i ditt hem.

Passersystem

System som gått från traditionell nyckelknippa, till lösningar med bricka, kod eller varför inte mobil. Med de tillhörande systemtjänsterna skapar ni ordning och reda, trygghet och enkelhet i er dagliga verksamhet.

Video

Videolösningar för varje behov, vilka är dina krav? Övervakning an parkering, registrering av nummerskyltar vid obevakad grind eller vill du kontrollera ett transportband. Låt oss hjälpa dig utforska möjligheterna med videolösningar.

Leveranser till rätt tid och plats

Att nyttja bra logistik är ett av de viktigaste tipsen för att öka lönsamheten. Vi vill därför erbjuda dig rätt material, i rätt tid och på rätt plats. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte. Vi är lika exakta när det gäller rätt plats – dina leveranser ska hamna precis där du behöver dem så att du enkelt kan börja jobba istället för att leta.

Vi utbildar efter dina behov

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft! Allt från behörighetsutbildningar till koll på nya lagar och regler inom VVS, el och industri.

Kursutbud

Tillsammans med branschernas bästa kursleverantörer erbjuder vi utbildningar efter dina behov. 

Se vårt kursutbud och boka

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

KONTAKTA KUNDCENTER