Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Arbetskläder

Inköp av arbetskläder online

Som kund hos Solar kan du samla alla dina köp av dina anpassade arbetskläder hos oss. Med ett log in till Mascots Smart Store får du tillgång till fullständig översikt av utbud, beställningar och fakturor. 

Köp arbetskläder smidigt och enkelt!

Att köpa arbetskläder med företagslogotyp är ofta synonymt med administrativt merjobb och bristande kontroll på utgifterna. Därför kan vi erbjuda dig som Solarkund att göra hela ditt arbetsklädesköp hos oss. Vi ger dig och dina medarbetare tillgång till en digital plattform för arbetskläder med visuell översikt och möjlighet till smidiga beställningar.

Är du intresserad av en SmartStore-lösning, kontakta din närmaste Solarsäljare.

Fördelar

Med tillgång till SmartStore kan du hantera allt relaterat till arbetskläder. Från en total översikt till den enskilde anställdes specifika köpmöjligheter. Därmed möjlighet att sänka kostanderna för arbetskläder samt minska tidsåtgång för att göra beställningar.

Det enda du behöver är ett konto med login.

- Stärk ditt varumärke med en standardiserad design enligt din visuella identitet.
- Samla ditt egetanpassade sortiment på ett ställe.
- Hantera alla beställningar av arbetskläder i ett system.
- Ett konto, ett log in hos en leverantör ger dig en total översikt, spara tid och kostnader.

3 goda anledningar till att välja Mascot

MASCOT Arbetskläder till din vardag

Det är en stor skillnad i arbetsdagen inom till exempel industri, installation och infrastruktur. Mascot tillverkar arbetskläder i olika kvaliteter och material, så att du kan få arbetskläder som passar din vardag.

Mascot Certifierade säkerhetskläder

Är det krav om att dina anställda är synliga eller UV-skyddade? Mascot tillhandahåller en rad certifierade alternativ för säkerhetskläder som passar bra med företagets anställda.

Mascot Passform för kvinnor och män

Mascot erbjuder arbetskläder med passform för kvinnor respektive män.

SmartStore, anpassade arbetskläder några klick bort

När du köper personliga arbetskläder via Solar kan dina anställda göra sina beställningar online via Mascots Smart Store. Kläderna beställs med några klick och kan skickas i enskilda paket till respektive medarbetare. Samtidigt har du kontroll på helheten så som utbud, beställningar, fakturor.

Logga in hos Smart Store

"Onlinebeställningar harmoniserar med vår totala ekonomiska strategi"

”Här ges kunderna möjlighet att optimera beställningarna som berör inköp av arbetskläder. Den enskilda medarbetaren behöver inte längre gå till den fysiska butiken och prova på kläder, och samtidigt får inköpsavdelningen full översikt i beställningsflödena, därmed också kontroll över kostnaderna, säger Ole Sørensen, Senior Vice President för Solar Industry

Läs hela pressreleasen

Personskydd

 

 

 

Se produkterna och handla

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

KONTAKTA KUNDCENTER