Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Solar storsatsar på industrikomponenter

Ole Sørensen Senior Vice President för Solar och ansvarig för Industry & Offshore i Nederländerna, Norge, Polen, Danmark och Sverige.

Solar har utökat sitt sortiment med 30 000 nya produkter. Kunder vill samla sina inköp för att minimera kostnaderna för administration, beställning, hantering och liknande.

Sedan årsskiftet har Solar lagt till, inte mindre än 30.000 produkter i den helt nya produktkategorin, Industrikomponenter. Det beror på att kunder vill samla sina inköp hos färre leverantörer för att spara tid på beställning, hantering och administration. En tydlig trend som efterfrågas alltmer från de större företagen.

Se sortimentet här

”Vi ser att företag spenderar mycket tid på att upprätthålla kontrakt, beställa och hantera flera leveranser per dag. Det har gjort att kunder allt fler efterfrågar möjligheten att samarbeta med färre antal leverantörer och naturligtvis har vi valt att anpassa oss efter det" säger Senior Vice President för Solar, Ole Sørensen.

Det nya sortimentet finns i tillgängligt Solars danska och svenska E-handel idag, medan norska kunder kommer att få tillgång till produkterna senare i höst.

Bara början

Tillägget av nya produktkategorier är en fortsättning på strategin att förflytta Solar från att vara en klassisk grossist till att bli ett digitalt sourcing - och serviceföretag. Förutom 30 000 produkter inom industrikomponenter har Solar dessutom lagt till verktyg från Gedore, kablar från Lapp och pneumatik från SMC. Det ger det totala antalet nya produkter till inte mindre än 50 000. ”Men detta är bara början” säger Ole Sørensen, som lovar flera stora utvidgningar under de kommande 12 månaderna.

”När vi täcker en större andel av kundbehov kan vi göra köpet strategiskt och därmed skapa mervärde när vi förbättrar effektiviteten. Att kombinera ett bredare sortiment, effektiv logistik och en digital strategi har visat sig vara receptet för betydande värdeskapande. Och det är något våra kunder tittar på, säger han och tillägger:

"Vår verksamhet bygger på en solid TCO (Total Cost of Ownership) tankesätt och en förmåga att fortsätta utmana oss själva och våra kunder att utvecklas och förbättra."

Senior Vice President - Industry Sales
Ole Sørensen 
+45 29451262
os@solar.dk