Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Solar, första företaget som är VAR-certifierat i alla tre skandinaviska länderna

den 14 december, 2020

Solar är första företag att bli Approved Partner i alla tre skandinaviska länderna.

Solar och Siemens utökar sitt samarbete. Siemens slutförde nyligen en omfattande teknisk kurs hos Solar i Norge, Sverige och Danmark.

- Det är med stor glädje jag kan meddela att Solar har blivit en Approved partner - Value Added Reseller för Siemens i Norden. Jag ser verkligen fram emot att utvidga det nära samarbete vi har haft med Solar i många år, och med Solars starka position inom industriell automatisering kan vi erbjuda ännu bättre service och rådgivning till våra kunder framöver. Tillsammans stödjer vi våra kunders behov och vi kommer att fortsätta att utveckla, inspirera och säkerställa tillväxt för den nordiska industrin, säger Bjarne Lykke Sørensen, VD Siemens A / S Chef för Partner Management Siemens LCB Sverige / Siemens Nordics

Över 20 000 Siemens-produkter i sortimentet
Solar har nyligen blivit en Siemens Approved Partner -Value Added Reseller (VAR). Som VAR-partner har försäljning-, produkt-, kund- och kompetenscenter genomfört ett antal kurser i Norge, Sverige och Danmark.

- Solar och Siemens har en lång historia som partners. Att ta steget att bli en Value Added Reseller är en strategisk milstolpe i vårt samarbete. Solar kommer att vara den ledande inköps- och servicepartnern för skandinaviska industrikunder i framtiden, säger Peter Pedersen Senior Vice President Commercial Market Solar AS och berättar vidare:

- Genom att bli VAR-certifierad stärker vi ytterligare Solars marknadsposition som en viktig källa till Siemens produkter samt Siemens-relaterade kompetenser i Sverige, Danmark och Norge. Våra kunder kan förvänta sig ett brett utbud, hög kvalitet och bästa support och teknisk kunskap, förklarar han och fortsätter:

- Programmet har gett oss unik partnerkunskap om Siemens produkter och lösningar. Med över
20 000 Siemens-produkter i sortimentet, och vår e-handelslösning Siemensväljaren, har vi ordnat så att våra kunder enkelt kan beställa Siemens-produkter och få en bra kundupplevelse hos Solar.

Skandinavisk approach gentemot marknaden
Som Siemens VAR-partner förser vi våra kunder med ett brett utbud av produkter och skräddarsydda lösningar i kombination med hög produktkunskap och teknisk kompetens.

Vårt nära skandinaviska samarbete garanterar våra kunder tillgång till kompetenta och erfarna rådgivare och experter. I kombination med Solars kunskap inom branschen och kundfokus har det tekniska partnerprogrammet gett Solar möjlighet att erbjuda omfattande support under hela kundresan samt tillhandahålla applikationskunskap - i ett brett spektrum av industriella automatiseringsprodukter. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för våra kunder. Arbetet som satsats på åtgärderna har säkerställt att vi kan ge våra kunder och samarbetspartners råd och support av hög kvalitet i alla led från forskning till rådgivning och implementering.

Som Approved partner tillhandahåller vi våra kunder

  • Kvalificerat tekniskt konsultation
  • Snabb åtkomst till olika produktdelar
  • Erfarenhet och djupgående kunskap om marknaden
  • En översiktlig och anpassad e-handelsplattform
+46 706 41 45 40

Anders LundgrenMarket Manager

Peter Pedersen
Senior Vice President Commercial Market Solar AS

Bjarne Lykke Sørensen
CEO Siemens A/S Head of Partner Management Siemens LCB Sweden/Siemens Nordics

Handla Siemens

Det ska vara enkelt att beställa material – och med Siemensväljaren är det enklare än någonsin. Vår smarta tjänst guidar dig rätt när du klickar dig runt bland våra  20.000 Siemensprodukter, och när du hittat genomför du beställningen på nolltid. Välkommen till en smidigare vardag!

Upptäck Siemensväljaren