Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Infrastruktur

Snabb tillgång till produkter och reservdelar

Det ställs stora krav på att tekniska installationer i samhällets infrastruktur. Du som installerar och underhåller belysning, fiber, telekommunikation och distributionsnät behöver ha snabb tillgång till produkter och reservdelar. Vi ser till att beställningar och leveranser löper smidigt så att du kan fokusera på jobbet. Kort sagt, vi hjälper dig med allt som förenklar din vardag.

Infrastrukturen är något som skall leva under en lång tid i er verksamhet, det av stor vikt att det används högkvalitativa produkter med en bra överföringshastighet. Många gånger kan t.ex ett fastighetsnät installeras för att användas under decennier, används då tex ett system med för låg överföringshastighet, så skapas en betydligt sämre ekonomisk kalkyl över tid. Vi hjälper dig att välja just den lösning som passar era behov och förutsättningar, allt för att skapa god ekonomi och trygghet över tid.

Fiber

Kabel, patch, pig, odf, vi hjälper dig att ta fram rätt lösning för just dina behov. Låt oss vara ditt stöd för att finna en lösning som passar just ditt behov.

Kanalisation

Slang, duct, brunn, varningsnät, installationskanaler, skåp,  det finns idag en mängd olika lösningar för att på ett optimalt sätt förlägga din infrastruktur. Våra lösningar klarar dina behov och krav.

Datanät

Patch, kabel, paneler, skåp, uttag, rangermaterial, pdu:er, systemgaranti, en väl utförd installation skapar en effektiv lösning som fungerar över tid, vilket ger god kontroll och ett effektivt arbetssätt.

Vi vill vara er partner genom:

• Kunskap, vi kan hjälpa er med tekniska frågeställningar kring kommunikation
• Leverans, vill du ha snabb leverans, specifik uppmärkning eller rumsplacering
• Rikstäckande säljkår inom infrastruktur som ger dig stöd just där du är
• Samlad dokumentation, allt för att du skall spara tid och kunna leverera ditt underlag vidare
• Leverans av installationsmaterial, hos oss kan du få en samlad leverans för hela ditt behov.

Vi vill vara din partner kring området infrastruktur, med målet att ge dig en god ekonomi och effektivt projektflöde, allt för att du skall få trygghet i din verksamhet över tid.

Jourleverans, öppet dygnet runt

Driftstopp? Elavbrott? Läckage? När läget verkligen är akut känns det tryggt att veta att hjälpen är på väg. Ring vår jourtelefon så öppnar vi vårt centrallager i Örebro eller Halmstad även utanför ordinarie öppettider. Leveransen sker med expressbud.

Boka Jourleverans, ring telefonnr: 0774-40 00 40

Expressleverans, skickas direkt

Plötsligt saknas något du måste ha för att kunna avsluta ett jobb. Lyft bara på luren och beställ för omedelbar leverans. Finns produkten på lager i närmaste Solar-butik skickar vi ett expressbud inom en radie på 80 km. Du kan även beställa material från våra centrallager i Örebro och Halmstad för leverans över hela landet. 

Kontakta Kundcenter för att boka Solar Expressleverans.

Utbildning

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft!

Se vårt kursutbud och boka

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. - Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Läs mer här

Solar Light, belysning som skapar trygghet

Här hittar du vårt sortiment av energieffektiv utomhusbelysning till infartsvägar, gång- och cykelbanor, lekytor och parker samt fasad- och entréljus. Inomhus behövs belysning till trapphus, entréer och förråd och andra allmänna platser som besöks korta stunder. 

läs mer om solar light

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

KONTAKTA KUNDCENTER