Marin

Är du en mästare på det mesta till sjöss? Som fartygselektriker måste du vara en mästare på det mesta ombord. När gammalt, utgånget material ska bytas ut kan det ibland krävas en detektivinsats för att hitta bra alternativ. Inga problem, skicka ett foto eller en handritad schematisk skiss så fixar vi det. Vi har byggt upp ett gediget leverantörsnät och kan leverera allt från marinklassade special produkter, kabel för offshore och marin samt udda produkter från exotiska tillverkare i fjärran delar av världen. 

Industrikomponenter, nytt brett sortiment

Vi erbjuder dig ett nytt brett sortiment med kullager, rullager, kilremmar, hydraulik, motorer och pneumatik.

Läs mer och handla


Vi har det mesta du behöver inom kabel. Solar Cable är ett brett sortiment av kablar som täcker upp de flesta tänkbara behov och utmaningar som du möter varje dag. Vårt breda och djupa erbjudande har skapats av den verklighet som du möter i ditt arbete. Vår logistik, erfarenhet och kompetens får du på köpet.

Sänk elkostnaderna med Solar Light ombord. I vårt belysningssortiment hittar du LED-lampor som sänker elkostnaderna ombord. Här finns även en stor mängd armaturer. Och med DIALux, ett CAD-verktyg för professionell belysningsplanering, kan du göra ljusberäkningar i alla delar av fartyget. 

läs mer om solar light

Solar Plus, lagerprodukter till bra pris. Ett helt sortiment av särskilt utvalda vardagsprodukter och förbrukningsartiklar som alltid finns i lager. 

Gå till webshop och handla Solar plus

Solar Webshop, din allt-i-ett-butik till sjöss

Vår webbutik kan du med fördel använda som ett uppslagsverk när du letar efter produkter. Du kan också skapa favoritlistor och få förslag på relaterade produkter. För större projekt har vi paketerade lösningar. 

Gå till webshop och handla

Solar Mobile, nära till reservdelar

Med vår smarta app ryms hela vårt sortiment i mobilen. Om något måste bytas ut eller när du söker reservdelar kan du snabbt lägga in en order och beställa leverans till lämplig leveransplats.   

Läs mer och ladda ner vår app

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter