Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Göteborgsvarvet & Cityvarvet

Anmäl dig till vårens härligaste event!

Är du redo för nästa stora utmaning? Spring Göteborgsvarvet eller Cityvarvet tillsammans med Team Solar den 18 maj 2024!

Anmäl dig här
Som en del av Solars satsning på hälsa och arbetsmiljö har vi i över 15 år uppmuntrat kunder, leverantörer och anställda att springa Göteborgsvarvet – världens största halvmaraton. I dag är Team Solar en av de största företagsgrupperna. Matias Mosesson - Vice President, Commercial Market

Villkor Team Solar

- Du är handlande kund, leverantör eller anställd hos Solar Sverige AB.

- Anmälan är bindande då Solar följer Göteborgsvarvets villkor.

- Du springer i Solar-tröja lördagen den 18 maj 2024.

Till Göteborgsvarvets villkor

Anmälningsavgifter 2024

  • Göteborgsvarvet    695 kr    21 maj-15 sep

  • Göteborgsvarvet    745 kr    16 sep-31 jan

  • Göteborgsvarvet    795 kr    1 feb-18 maj

  • Cityvarvet              100 kr    

Anmälningsavgiften betalas direkt av dig till Göteborgsvarvet när du anmäler dig. Därmed följer Solar Göteborgsvarvets villkor, vilket innebär att din anmälan till loppet är bindande och att erlagd anmälningsavgift inte återbetalas.

Anmäl dig här

Följ oss på sociala medier

/globalassets/no/sosiale-medier-ikoner/instagram_logo_379x213.jpg Instagram
Instagram
/globalassets/no/sosiale-medier-ikoner/facebook_logo_379x213.jpg Facebook
Facebook
/globalassets/no/sosiale-medier-ikoner/linkedin_logo_379x213.jpg LinkedIn
LinkedIn

 

 

 

 

Solar stödjer barn med funktionsvariation

Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta diagnoser och andra funktionsnedsättningar och en unik mötesplats för barn, ungdomar och vuxna, deras närstående och professionella. Verksamheten är idéburen och bedrivs utan vinstsyfte.

Sedan 2014 har Göteborgsvarvet samarbetat med Ågrenska och uppmuntrat löpare att betala en förhöjd avgift där mellanskillnaden oavkortat går till aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar i Ågrenskas verksamhet. Solar kompletterar årligen detta bidrag genom att bekosta produktionen av 350 löpartröjor som Ågrenskas löpare springer i under Göteborgsvarvet.

För varje år stärker vi på Solar vårt egna fokus på aktiviteter inom ramarna för socialt ansvarstagande, Corporate Social Responsibility, CSR. Detta innebär arbete med en mängd olika typer av aktiviteter; energisparande, initiativ för ansvarstagande bland leverantörer, projekt för att stödja mänskliga rättigheter osv. Ågrenskas stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras närstående är därför en given samarbetspartner till oss.

Läs mer och stöd Ågrenska

Så behandlar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig till Team Solar och Göteborgsvarvet lagras dina personuppgifter hos Göteborgsvarvet och enligt deras integritetspolicy.

Solar hanterar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna:

- skicka information till dig inför, under och efter Göteborgsvarvet

- utföra ändringar eller ta bort din anmälan på din begäran

- skicka fakturan till dig. 

Solar sparar kontaktinformation (förnamn, efternamn, företagsnamn, kundnummer och mejladress) från Team Solars deltagarlista under max två år. Det gör vi för att kunna skicka information till dig om Team Solars medverkan inför kommande års Göteborgsvarv. Du kan när du vill på egen begäran be om att få bli raderad.

 

Läs Göteborgsvarvets integritetspolicy

Bildrättigheter

När du anmäler dig till att springa med Team Solar godkänner du medverkan på bilder/filmer som tas under evenemanget. Bilderna/filmerna kan komma att användas i Solars sociala medier, på Solars webbplats och i Solars nyhetsbrev.