Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Grön omställning

Hitta smarta & energi- besparande lösningar för att bidra till en grönare framtid

Vi har samlat ett brett utbud av smarta lösningar för när din kund vill gå den gröna vägen samt öka komforten och tryggheten.

Kombinationen av våra produkter och tjänster ökar effektiviteten och kunskapen du får via Solar School, kommer att göra dig till en vinnare i den gröna omställningen.

VARDAGSRUM OCH SOVRUM

Komfort och miljövänliga rutiner med Smart Home-lösningar

Din kund kan uppnå lägre energiförbrukning med smart uppvärmning och smart belysning. Ett styrsystem kommer att öka komforten i nya byggnader.
Läs mer
BADRUM OCH KÖK

Lägre vattenförbrukning med rätt produkter

Spara pengar och vatten – fördelar för både din kund och miljön. Ett ordentligt övervakningssystem för inkommande vatten kommer att bidra till ytterligare besparingar och ökad trygghet.
Läs mer
UTOMHUS

Ljus som gör mer än att bara lysa upp trädgården

Att välja armaturer med utbytbara LED-källor är ett miljövänligt val. Lägg till sensorer och belysnings- rutiner för att minska elräkningen. Hjälp din kund att bli mer hållbara med en laddstation till elbilen.
Läs mer
ENTRÉ

Sensorer skapar ett tryggt och bekvämt boende

Låt sensorer för belysning, säkerhet och åtkomst ge din kund en enkel vardag och rutiner anpassade efter hen. Minskad förbrukning och lägre elräkning är en extra bonus.
Läs mer
TAK

Letar du och din kund efter en förnybar energikälla?

En långsiktig investering i underhållsfria solpaneler kan vara svaret. Dessutom kan din kund återanvända sin energi i sin bostad eller fastighet - Bra för både miljön och din kund.
Läs mer
KÄLLARE OCH TEKNIKRUM

Värmepumpar och styrsystem för en sänkt energiförbrukning

Oförutsedda händelser är snart ett minne blott med smarta lösningar. Få din kund att byta till en värmepump och få både ekonomiska och miljömässiga fördelar.
Läs mer

Tjänster som gynnar både dig och miljön

Varuhantering

Rumspackning

Så mycket som en tredjedel av arbetstiden går ofta åt till att hämta, flytta, sortera eller leta efter artiklar i olika rum. Och ju längre materialet blir liggande, desto mer ökar risken för svinn och stölder. I vårt centrallager sampackar vi alla artiklar separat för varje rum, lägenhet eller lokal och märker upp godset enligt dina önskemål.
Läs mer
Snabb leverans

Grönare Fastbox

Visste du att Solars Fastbox-leveranstjänster är en grönare transportmetod jämfört med om hantverkaren kör till Solars eller andra leverantörers butiker och själv hämtar produkterna? Du kan minska dina CO2-utsläpp med minst 20 procent per Fastbox-leverans, och ibland med mycket mer!
Läs mer
Kanban

Smart Supply | Kanban

Vill du ha en effektivare lagerlösning med optimal inventering för ditt projekt? Vår lagerlösning Kanban är även lämplig för tillfälliga platser eftersom den snabbt kan etableras. Lösningen kan etableras i en container, i verkstaden, servicebilen, i ett skåp eller där det är lämpligt att etablera ett lager för varorna.
Läs mer

Ligg i framkant i den gröna omställningen med Solar School

Vi hjälper dig att hitta rätt kurser online!

Utan att behöva lämna din arbetsplats, eller ens ditt hem, kan du lära dig det du behöver för att arbeta på ett hållbart och effektivt sätt. Nu har vi ett antal nya online kurser att erbjuda dig.
Läs mer

Häng med i den växande solelsmarknaden!

Du känner säkert till att många investerar i solcellsanläggningar till sina privatbostäder och kommersiella byggnader, men ser du möjligheterna för dig? I denna kurs lär du dig hur du säkert installerar en solcellsanläggning och vilka standarder som gäller.
Boka kursen här

Vardagsrum och sovrum

Vid renovering av ett hus kan du hjälpa din kund att vinna mycket på att välja rätt material. Att välja rätt lösningar i huset kommer förbättra värmeutnyttjandet och därmed sänka energiförbrukningen och elräkningen.

Din kund kan uppnå avsevärda besparingar och mer bekvämt boende med Smart Home-lösningar. Smarta värmekällor anpassar sig efter väder och din kunds rutiner, vilket gör att de sparar energi när de inte är hemma. Smart belysning som släcker alla lampor när ägaren lämnar huset, kommer också att sänka energiförbrukningen.

Nya byggnader är tätt konstruerade för att bibehålla värmen men det medför ofta ett väldigt varmt inomhusklimat. Din kund kan dra nytta av ett smart system för att uppnå en behaglig inomhustemperatur.

Till produkterna

Badrum och kök

Uppnå en lägre vattenförbrukning med nytt duschmunstycke och blandare till tvättstället. Att använda mindre vatten innebär att använda mindre energi för att värma upp vattnet, vilket är bra för både miljön och din kunds elräkning. En beröringsfri blandare eller en vattenbesparande toalett är två andra sätt att uppnå liknande eller extra bra resultat. 

LED-belysning och rörelsevakter sänker din energiförbrukning. Att byta till LED i köket och i badrummet kan ha stor effekt på elräkningen, eftersom den genomsnittliga familjen tillbringar mycket av sin tid här.

En bra ventilation drar väldigt lite energi och är ljudlös. Förutom de ekonomiska fördelarna skapar det också en bra miljö för alla som vistas i rummet. 

Till produkterna

Utomhus

När du väljer armaturer bör din kund välja en produkt där ljuskällan är utbytbar. Det är mycket bättre för ekonomin och miljön om du bara byter ljuskällan till LED istället för hela armaturen.

Minska koldioxidavtrycket ytterligare genom att installera sensorer för utomhusbelysningen, vilket begränsar energiförbrukningen till vissa tidsperioder. Rörelsesensorer säkerställer ljus när det behövs. Men med rätt ljusstyrningssystem kan din kund få en välkomnande, upplyst uppfart på kvällen och morgonen, men utan att lamporna lyser hela natten.

I takt med att den gröna omställningen tar fart ökar också efterfrågan på elbilsladdare. Att välja rätt laddstation kan kräva lite forskning eller rätt vägledning från experter.

Till produkterna

Entré

I vissa fall blir försäkringen billigare om bostaden är ordentligt säkrad med larm och andra säkerhetsåtgärder. En vattenfelsbrytare kopplat till larmet kommer att bidra till ytterligare besparingar och ökad trygghet.

Sensorer kan användas för en mängd olika ändamål. Till exempel kan din kund sätta en sensor på dörren för att övervaka om den lämnas öppen och släpper ut värdefull värme. Dessutom kan din kund uppnå Smart home-komfort med ett intelligent lås som öppnar dörren automatiskt när den närmar sig kundens smartphone. Ännu bättre, det kan också tillåta din kund att släppa in hantverkare medan hen är på jobbet.

Ljussensorer ser till att ljuset inte lyser när ingen är i rummet och en rumstemperatursensor kommer att reglera energiförbrukningen och kan resultera i avsevärda besparingar. Bra för din kunds komfort, hens ekonomi och miljön.

Till produkterna

Tak

Solpaneler på taket kan vara lösningen, om kunden letar efter en förnybar tillskottsenergikälla. De är en långsiktig investering och i många fall kan de vara underhållsfria och kan hålla i upp till 50 år, vilket gör dem till en hållbar investering. 10 kvadratmeter solpaneler kan spara miljön på 500 kg CO2 som släpps ut per år.

Till produkterna

Källare och teknikrum

Oförutsedda händelser är snart ett minne blott med smarta lösningar. Få din kund att uppdatera eller byta till en värmepump med modern teknik och få både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

Det är även viktigt att se över värmeanläggningen. Visste du att ett expansionskärlet behöver vara välfungerande för att få till en optimal drift och så låga driftkostnader som möjligt? Att byta ut ett expansionskärl som inte fungerar är en investering som återbetalas på en säsong.

Till produkterna