Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Vi vill se dig växa!

Din utveckling - vår prioritering

Vi på Solar har arbetat med utveckling, expansion och entreprenörskap sedan starten 1919. Vi vet att vi har kommit dit vi är idag tack vare våra medarbetare som gång på gång överträffar förväntningar och som hjälper våra kunder att lyckas i sina verksamheter.

Det är också därför vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling, genom en mängd olika utbildningsprogram, som tar dig från kompetent till ovärderlig och som finslipar dina kunskaper genom feedback och mentorskap i ditt dagliga arbete.

Dessutom har vi verksamhet i flera olika länder, så det finns gott om tillfällen att prova på att arbeta i internationella projekt och utbyta kunskaper med utländska kollegor inom våra kompetensnätverk.

Kort och gott: om du tar din karriär på allvar tar vi dig på allvar

Oavsett om du är intresserad av en karriär som chef, specialist eller om du har internationella ambitioner så hjälper Solar dig att nå dina mål. Se på filmen ovan där vi berättar mer.

Solar Business Academy

Smart Business

Vi gör smarta val, i alla delar av värdekedjan. Vi anställer bara smarta människor och förväntra oss att de i sin tur gör smarta val. Solar Business Academy hjälper sedan medarbetarna att uppdatera och utveckla sin kunskap så att de kan fortsätta ta bra och välgrundade beslut.

Utbildning

Vi värdesätter ambition och entusiasm och vi är förmodligen lika ambitiös å dina vägnar som du själv är. Rakt på sak, om du lyckas, så lyckas vi. Därför har vi etablerat Solar Business Academy, där alla medarbetare kan utveckla sina färdigheter.

Kursexempel

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar på olika nivåer och som berör olika ämnen för att utveckla dig till en duktig ledare. Vi fokuserar även på säljträning och har flera olika typer av e-learningprogram, inom en mängd olika områden.