Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Har du vad som krävs?

Vi är starkare tillsammans

Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 000 klart-jag-kan-personer som tror på styrkan att säga ja. Vi arbetar hårt för att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vara de bästa kollegorna. Har du driv, initiativförmåga och vågar utmana kommer du garanterat att passa in hos oss.

På Solar ställer vi höga krav på våra medarbetare. Naturligtvis förväntar vi oss även att våra medarbetare ställer höga krav på oss, både när det kommer till professionell och personlig utveckling. Hos oss blir du del av ett företag där handlingar är viktigare än ord. Vi är intresserade av vad du kan och när du får det att hända. Dina idéer och ditt engagemang är avgörande och vi delar med oss av vår kunskap, för vi vet att vi är starkare tillsammans.

Lediga tjänster

Vi söker alltid efter nya talanger. Klicka här för att läsa vilka roller vi rekryterar just nu.

Lediga tjänster

Våra värderingar

Mod

Vi vågar vara innovativa och ta första steget, är uthålliga och strävar efter en konstruktiv och öppen dialog i vårt dagliga arbete. Vi utmanar både varandra och våra egna vanor i strävan efter nya möjligheter. Vi ser värdet i förändring och uppmuntrar varandra att agera ansvarsfullt.

Glöd

Vi eftersträvar en kultur byggd på energi och drivkraft hos individen. Vi står för att en positiv inställning, empati och ömsesidig respekt gör oss till bättre kollegor. Vi tror också att en attraktiv arbetsplats ger utrymme för personlig och professionell utveckling. Vi värderar tillit och skapar utrymme för mångfald.

Smartfun

Vi delar med oss av idéer, kunskap och erfarenheter, eftersom vi är övertygade om att vi är starkare tillsammans. Vi tror att vi tar till vara på våra kompetenser på bästa sätt när vi samarbetar och att olika former av teamwork ger det där lilla extra, för att nå målen och förbättra våra arbetssätt. Vi ser glädje som en viktig källa för ett effektivt arbete och vi firar våra segrar tillsammans.