Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Tillbaks till nyhetssidan

Årsredovisning för 2022

RESULTAT den 9 februari, 2023

Vår årsredovisning för 2022 publicerades idag

VD Jens Andersen säger:
"Under 2022 uppnådde vi en stark tillväxttakt och förbättrade resultat inom alla våra segment. Vi levererade en EBITDA på 1 175 miljoner DKK. Detta är en EBITDA-ökning på 29% och därmed en rekordhög EBITDA-marginal på 8,5%, vilket uppnåddes under ett år med ovanliga marknadsförhållanden inklusive utmanande leveranskedjor och en avsevärd ökning av inflationen.

Vi minskade våra Scope 1 & 2-utsläpp med totalt 23 % 2022. Detta stödjer vår ambition att nå Net-Zero år 2030. Dessutom har vi höjt våra ambitioner ytterligare till att nu även omfatta Scope 3-utsläpp, för vilket vi har begärt SBTi att validera en minskning med 25 % till 2030 jämfört med 2020.

Jag är imponerad av den hängivna insats våra medarbetare har visat under året och vill uttrycka min tacksamhet till dem alla. De är orsaken till årets starka resultat. ”

Gå till vår hemsida för mer information: https://www.solar.eu/investor/

Kontakt

Här hittar du våra senaste pressmeddelanden, nyheter m.m. Vi vill ha en öppen dialog med omvärlden. Är du journalist eller representerar media, kontakta gärna oss med dina frågor. Vi kan även hjälpa dig att få kontakt med rätt person inom Solargruppen.

kundcenter@solar.se

Fastbox

Ta reda på vad du kan spara genom att använda Fastbox-kalkylatorn.

Läs mer & prova kalkylatorn