Siemens

Enkelt och smidigt att beställa Siemens

Med cirka 20.000 Siemensprodukter är vi nordens största distributörer och sortimentet finns lättillgängligt för dig i vår e-handel. Med vår certifiering Value Added Reseller hjälper vi dig gärna när du behöver expertis om produkter och lösningar.

Till alla Siemens produkter
Value Added Reseller (VAR)

Siemens Approved Partner

Solar är en Siemens Approved Partner -Value Added Reseller (VAR). Som VAR-partner har försäljning-, produkt-, kund- och kompetenscenter genomfört ett antal kurser i Norge, Sverige och Danmark.

Läs mer
Snabb, enkel & smart konfiguration

TIA Selection Tool

TIA Selection Tool är den kostnadsfria intelligenta konfiguratorn för Siemens automationsportfölj. Programvaran TIA Selection Tool vägleder användarna snabbt och enkelt till ett felfritt val av utrustning och till konfigurering i varje automationsprojekt - utan expertkompetens och utan kunskap eller manuellt arbete.

Läs mer
Nyheter från Siemens

Siemens 3VA

Med 3VA effektbrytare uppnås ett tillförlitligt skydd för både operatörer och anläggningar. De är konstruerade för att hantera höga strömmar.

Läs mer
Vi är väldigt glada över att vårt engagemang för Siemens uppmärksammas. Siemens är en fantastisk aktör som vi specialiserat oss på under en lång tid, och certifieringen bidrar med en extra trygghet för våra kunder. Anders Lundgren, marknadschef på Solar
Upptäck det perfekta systemet

Siemens 3VA

SENTRON 3VA effektbrytare (MCCB) med både IEC- och UL-certifikat som erbjuder hög kortslutningsbrytförmåga, integrerad kommunikation och mätning, excellent selektivitet, kompakta byggmått och ett brett tillbehörsprogram.

Se produkter
Ett säkert val - och nu ännu smartare

Siemens Sentron COM

Dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsbrytare etc med integrerad kommunikation och mätning. En elinstallation måste skyddas mot kortslutning, överbelastning och funktionsfel, t.ex. efter ett ljusbågsfel. SENTRON COM erbjuder dessa skyddsfunktioner tillsammans med integrerad mätning vilket möjliggör total transparens om en fastighets eller anläggnings status och energianvändning.

Läs mer
Kompakt styrenhet

LOGO!

LOGO! är kompakt, smart och flexibel, och nu även med en direktlinje till molnet. Det kan inte bli enklare. Njut av ett ännu bredare utbud av potentiella applikationer och användningsområden, med samma mångsidighet och enkla programmering.

Läs mer

Enkelt och smidigt att beställa Siemens

Ca 20 000 Siemensprodukter i sortimentet, bara ett klick bort. Välj ditt område nedan.

CPU:er

SIMATIC

Kraftfull, kompakt och modulär, i styrskåpet eller direkt vid maskinen, PLC eller PC-baserad: Med SIMATIC hittar du alltid rätt styrenhet.

Se produkter
Visualisering på maskinnivå

SIMATIC HMI

Med Simatic HMI kan ni effektivt övervaka och driva era maskiner och anläggningar. Dessa paneler är särskilt utformade för att möta behoven hos maskinorienterad drift och övervakning.

Se produkter
Kommunikation och nätverk

SIMATIC NET

Med den ökande digitaliseringen ökar kraven på industriella kommunikationsnät kontinuerligt. Kraftfulla, integrerade och mer och mer realtidskompatibla kommunikationsnätverk krävs. Industrial Ethernet är den beprövade tekniken som kan möta dessa utmaningar - inklusive den Ethernet-baserade standarden TSN (Time-Sensitive Networking) i framtiden.

Se produkter
Kompakt logikenhet

LOGO!

LOGO! är kompakt, smart och flexibel, och nu även med en direktlinje till molnet. Det kan inte bli enklare. Njut av ett ännu bredare utbud av potentiella applikationer och användningsområden, med samma mångsidighet och enkla programmering.

Se produkter
Frekvensomriktare

SINAMICS

Med SINAMICS frekvensomriktare kan du lösa alla individuella drivuppgifter inom lågspännings-, mellanspännings- och DC-spänningsområdet. Från Siemens omriktare till motorer och styrenheter, alla drivkomponenter är perfekt anpassade till varandra och kan enkelt integreras i ditt befintliga automationssystem.

Se produkter
Lågspänningsprodukter och startapparater

SIRIUS

En unik heltäckande portfölj för alla industriapplikationer. Portföljen bygger på en modulär design vilket gör det enkelt att designa, konstruera och bygga apparatskåp. För slutkunder fås stor grad av diagnostik, mätvärden och statistikdata vilket möjliggör maximal tillgänglighet av anläggningen. Produkterna är också enkla att integrera i distribuerade lösningar.

Se produkter
Nätaggregat

SITOP

Tack vare sin höga tillförlitlighet är SITOPs nätaggregat globalt erkända för sin höga tillförlitlighet och för att de klarar av kritiska nätförhållanden. Det kompletta utbudet av switchade nätaggregat ger en kontrollerad 24 V DC-strömförsörjning och andra ingångsspänningar.

Se produkter
Lågspänningsprodukter och eldistribution

SENTRON

Automatiserade byggnader och industriella processer, allt strängare krav på energieffektivitet och ändrade lastförhållanden har för närvarande en betydande inverkan på eldistributionen. Våra lågspänningsprodukter säkerställer felsäker strömförsörjning och kan smidigt integreras i omfattande koncept för energieffektivitet eller i byggnads- och industriautomation.

Se produkter