Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

 

 

 

 

/globalassets/shared/smarthome/schneider/se/first-pic-solar-sis-2.png

Hjälp dina kunder skapa ett smartare och hållbart hem

Intresset för att skapa ett smart hem ökar, både vid nyproduktion och renoveringar. Kundernas fokus ligger på att optimera sin elförbrukning både genom smarta och hållbara lösningar, så att vardagen blir enklare - och världen grönare.

Schneider Electric erbjuder produkter och lösningar för ett smart hem som erbjuder dina kunder flera fördelar:

- Intelligent belysningsstyrning
- Ökad komfort
- Större trygghet – både i och runt hemmet
- Automatiserade lösningar, som gör vardagen enklare
- Fokus på energibesparingar
- Brett sortiment med kameror, detektorer och larm

Läs vidare och bli inspirerad nedan.

Bli visare med Wiser

/globalassets/shared/smarthome/schneider/se/solar-wiser_gateway_top_2214x1000-swe.png

Wiser™ är det smarta hemsystemet som kan ge dina kunder ett mer komfortabelt, säkert och energioptimerat hem, samtidigt som det ger dig nya affärsmöjligheter.

Wisers trådlösa kommunikation gör hemsystemet enkelt och flexibelt att både installera och använda. Wiser Gateway länkar ihop alla enheter och säkerställer att systemet kan styras via Wiser by SE-appen, en trådlös tryckknapp eller via röststyrning.

Systemet är lämpligt för alla typer av bostäder, samt vid nybyggnation och renoveringar. Wiser-systemet är skalbart och kan därigenom utvidgas från ett rum till hela huset. Flera av komponenterna är även energibesparande, vilket är bra både för elräkningen och miljön.

Fokus på användarvänligheten

Ett system- En app

Wiser är enkelt att förstå och använda, då det styrs med en enkel och intuitiv app. Detta ger kunden enkelt kontrollen och ändlösa möjligheter. Kunderna kan själva i appen designa scenarier som passar deras exakta behov.
Lätt att installera

Skapa ett personligt hem

Wiser passar de redan existerande Exxact-installationerna men kan även förädla en Renova-installation tack vare våra dimmer- och strömställarpuckar som monteras bakom befintliga brytare. Detta gör Wiser lätt att installera och utan att påverka hemmets stil och inredning. Kort sagt - kunderna behöver inte kompromissa mellan funktionalitet och utseende!
Fokus på elförbrukningen

Dina kunder kan spara pengar

Wiser kan skräddarsys efter din kunds enskilda behov. Med Wiser kan dina kunder ställa in sina enheter så att det automatiskt släcks när ingen är i rummet. Kunden kan även starta smått och sedan utvidga systemet löpande.

Se videon om Wiser

Här blir du introducerad till hur du kan hjälpa dina kunder att få ett smartare hem, där kunderna samtidigt kan spara energi, göra hemmet säkrare och mer bekvämt.

Se videon, och bli inspirerad.

Personlig stil med Renova, Exxact & Unica system+

/globalassets/shared/smarthome/schneider/se/sis-solar-exxact_584x350.png

De flesta känner till Exxact- och Renova- serierna, som bland annat innehåller designramar och insatser. Utöver detta finns även Unica System+ serien som är perfekt för ett modernt arbetsutrymme.

Inredningstrenden pekar mot en mer individuell och unik design där standardinstallationer byts ut mot individuella lösningar. Med de tre olika serierna i olika färger, material och funktioner erbjuds en mängd funktions- och designlösningar som gör att kundens behov och stil kan tillgodoses.

Insatserna ger dig en rad innovativa funktioner, som uppfyller individens behov gällande komfort, säkerhet och energioptimering, både i bostaden och i större byggnader.

De flesta funktionsmöjligheterna kan dessutom ersatta den nuvarande kontakten som redan sitter i väggen, vilket gör att det sällan är nödvändigt att dra nya ledningar och göra hål i väggarna.

Exxact

Det största utbudet på den nordiska marknaden med fler än 300 funktioner. Alltså fler insatser, färger och material att välja bland, i samma genomtänkta design. Exxact är helt och hållet framtagen för att underlätta, stödja och snabba upp arbetsflödet.
Köp Exxact

Renova

Med sitt tidlösa och klassiska utseende erbjuder detta designutbud ett antal anmärkningsvärda funktioner: svart eller vit finish, från strömställare i äldre stil till moderna dimrar och datauttag, allt helt avrundat i sofistikerad utformning. Renova smälter in i din klassiska atmosfär för att passa kundens behov perfekt.
Köp Renova

Unica system+

Unica System+-enheter är ergonomiska och minimalistiska, med smarta detaljer som ger extra karaktär, bekvämlighet och laddning där kunden faktiskt behöver den. Olika färger och ytbehandlingar erbjuder en mängd alternativ för att matcha varje inredningsstil.
Köp Unica System+

Resi9 – normcentraler av hög kvalitet

/globalassets/shared/smarthome/schneider/se/resi9_584x350.jpg

Schneider Electrics normcentraler i Resi9-serien till bostadsinstallationer är av högsta kvalitet.

Centralerna är byggda med en genomtänkt design som har flera smarta detaljer, detaljer som både sparar tid vid installation och ger ökad komfort för kunderna.

Resi9– nästa generation av normcentraler: är utgångspunkten för all elförsörjning i hemmet. Resi9-centralen är framtidssäker samt enkel att utvidga och inte minst enkel att installera för dig som elektriker.

Centralerna passar både vid nybyggnationer och renoveringar och är byggda med en genomtänkt design och flertalet smarta detaljer, så att ditt arbete blir enklare och kundernas säkerhet och komfort ökar. Centralerna finns även i flera förmonterade kompletta varianter.

Resi9 CX

Resi9 CX centralerna fokuserar på en genomtänkt och prisvinnande design med smarta detaljer, som förenklar arbetet för dig som elektriker och därmed frigör värdefull arbetstid. Exempelvis snabbkoppling på neutral och jordskena samt enkelt borttagbara DIN-skenor med snabbfäste.
Köp Resi9 CX

Resi9- broschyr

Resi9-centralerna kombinerar en enkel installation med flexibel och snygg design. Centralerna bidrar även till att skydda bostaden, inventarier och viktigast av allt: kunden.
Läs broschyr

Resi9 blir grön

Större delen av Resi9-serien kommer framöver delvis bestå av återvunnen plast från till exempel kylar och tvättmaskiner. Vi kommer behålla samma E-nummer som tidigare och det som istället särskiljer produkterna är en återvinningssymbol, samt att produkterna levereras i återvunna bruna kartonger.
Köp Resi9

Se videon om Resi9

Resi9 CX centralerna är lätta att montera. Borttagbara DIN-skenor gör det möjligt att montera komponenterna i förväg och ändå ha gott om utrymme vid installationen.

Se videon, och bli inspirerad.

Se hela Wiser-sortimentet