Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Solar Magasin

Ändrade perspektiv i kristider

 

 

 

 

Det är verkligen annorlunda tider vi lever och verkar i just nu. Covid-19 påverkar både dig och mig, samhället i stort och alla branscher på något sätt.

Vi som jobbar inom bygg, installation och industri påverkas också, både direkt och indirekt. Förhoppningsvis får vi snart bekräftelse på om ”den svenska modellen” begränsar den negativa effekten på vårt näringsliv jämfört med andra länders strategier. Effektiva samarbeten är viktigare än någonsin och goda relationer tenderar att stärkas i tuffa tider och vara helt avgörande för om en verksamhet kommer att överleva en kris och kunna fortsätta utvecklas. Vi på Solar står starka och är fortsatt redo att leverera 100 % service till våra kunder. Precis som före Covid-19 arbetar vi ständigt för att utveckla vårt erbjudande av noga utvalda produkter från lika noga utvalda partners ihop med tjänster som gör våra kunders vardag enklare. Vi anpassar oss och träffas mer digitalt, en positiv påverkan på vår effektivitet som jag tror kommer stanna även efter krisen. Vi ser att allt fler väljer att handla digitalt av oss. Vår nya e-handel är ett viktigt verktyg för att våra kunder skall hitta rätt information och snabbare kunna genomföra ett lyckat köp - effektivare och enklare än tidigare. Utmanande tider är också tider att lyfta blicken och låta sig inspireras av företag som jobbar med ny teknik och lanserar nya lösningar men också en tid där vi funderar på vad som verkligen skapar kvalitet och en uthållig verksamhet. Mångfald är också något som, om möjligt, blir än mer relevant när perspektiven ändras. Allt detta och mycket mer finns att läsa i tidningen du håller i.

Fullt med perspektiv – här är ett rykande färskt nummer av Solar Magasin.

Upptäck Solar Magasin våren 2020
Utmanande tider är också tider att lyfta blicken och låta sig inspireras av företag som jobbar med ny teknik och lanserar nya lösningar. MATIAS MOSESSON, VP Commercial Markets

Vi har öppet som vanligt

Håll ut – starkare tillsammans

När tidningen skall gå till tryck har vi levt med Covid-19 nära inpå oss i 12 veckor. Tre hela månader. Mycket har förändrats för många. Vi ser att allt fler kunder väljer att handla i vår e-handel eller app och får varorna levererade – vi är glada att du väljer ett alternativ som minskar antalet kontakter under dagen. Det är fortfarande mycket kunder i butikerna och där är det tydligt hur fint alla respekterar uppmaningen till avstånd. Vi har också märkt att våra kunders köpmönster har ändrats en del under tiden som varit och har stärkt upp med material för att täcka nya behov. Samabetet med leverantörer och transportörer har förstärkts – vi är i en gemensam kris där vi måste hålla ihop. Tillsammans med dem vi kan uppehålla en normal servicegrad till dig som är kund hos oss. Myndigheterna uppmanar oss att hålla ut. Vi håller ut och gör allt vi kan för att anpassa oss efter en annorlunda vardag – både hos dig och hos oss. Starkare tillsammans även i kris. Vi har öppet som vanligt och är redo att ta emot dig – även om vi måste göra det på distans och ibland digitalt.

Vi på Solar tycker såklart att det är viktigt att ta vårt samhällsansvar

Därför vill vi bidra på alla sätt vi kan för att minska spridningen av covid-19 och samtidigt skydda våra kunder, partners och medarbetare. Med anledningen av den aktuella situationen kring Corona-viruset Covid-19 följer vi de generella rekommendationerna i första hand. Som ni säkert redan vet ändras de hela tiden och vi håller oss uppdaterade och har sett till att vi kan anpassa oss snabbt efter eventuella nya inriktningsbeslut. Utöver myndigheternas rekommendationer har vi vidtagit ett antal åtgärder för att säkerställa att vi bidrar till att de runt om oss känner sig trygga i sin relation till Solar.

Läs mer

Nyfiken på fler artiklar?

Visa mer från Solar Magasin