Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Omfamna det nya!

Förändringar är bra för mänskligheten, det får oss att utvecklas och röra oss framåt, utveckla nya anpassningar för att klara nya utmaningar vi ställs inför.

 

Dijon Perera, Head of Sales H&P, Solar Sverige

Sedan Mars 2020 har jag jobbat hemifrån - i köket, sovrummet, dotterns rum och ibland tagit teamsmöten från badrummet för att få lugn när hela familjen varit hemma samtidigt. Från att ha haft en vardag senaste 15 åren där resor varit centralt i mitt arbete till att nu ställa undan resväskan, packa upp necessären, ge upp jakten om alla bonuspoäng och parkera mig hemma har varit en stor omställning för mig. Att mitt arbete skulle bestå av att driva ett team och en verksamhet genom en webbkamera från badrummet såg jag inte riktigt komma, heller inte att det gått så bra som det faktiskt gjort.

Men vad händer nu då, när vi öppnar samhället? Kommer vi fortsätta denna hållbara trend i all framtid eller går vi tillbaka till 2019? Jag tror inte det blir så extremt som sista året men jag tror vi lärt oss leva mer hållbart, mer effektivt och digitalt. Jag hoppas vi anammar en hybrid där vi tänker efter innan vi reser eller bjuder in till möte. Utifrån ett klimatperspektiv blev pandemin en riktig vinst, Sverige minskade utsläppen 2020 med hela 6,8% mot 2019 vilket kan låta lite men faktiskt är rekord i minskning år till år. 

Det är ett fantastiskt steg mot en bättre framtid och klimat. Räkna då även in tidsvinsterna vi gjort genom att inte transportera oss mellan möten och istället överväga om vi lika gärna kan ses digitalt, jag är övertygad att många blivit betydligt effektivare under pandemin och jag tror det har medfört stora lärdomar.

Förändringar är bra för mänskligheten, det får oss att utvecklas och röra oss framåt, utveckla nya anpassningar för att klara nya utmaningar vi ställs inför. T.ex. i detta Solar Magasin så kan ni läsa om vårt nya samarbete med Panasonic där vi slår hål på en hel del myter om värmepumpar och dess effektivitet. Eller hur du som kund kan maxa ditt materialflöde i vardagen med hjälp av Solar Kanban, det gör dig både mer kostnadseffektiv och hållbar. Allt handlar om att ändra något invant för att omfamna det som gör dig mer kostnadseffektiv och hållbar. Omfamna det nya!

Dijon Perera, Head of Sales H&P, Solar Sverige