Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Upptäck vår nya e-handel!

Det senaste året har vi jobbat hårt på att göra vår E-handel större, snabbare och snyggare – och i dag är den bättre och mer heltäckande än någonsin. Här har vi satt ihop några enkla tips för att göra din upplevelse av e-handeln ännu bättre. Vi ses på solar.se!

Sök effektivt med katalogträd och filtrering
Vi har tagit fram flera nya funktioner för att göra det enklare för dig som kund att hitta rätt produkt i vår e-handel. När du söker efter din produkt kan du nu klicka dig ner och upp i vårt kategoriträd, för att begränsa ditt urval och få mer relevanta träffar. Med hjälp av vår filtreringsfunktion kan du också filtrera i produktkatalogen eller söket efter till exempel leverantör eller produktserie. Kort sagt: Det har aldrig varit enklare att hitta rätt produkt!

Upptäck alla våra områden!
Du vet väl att Solar, med över 300 000 olika artiklar, har ett av marknadens största och mest heltäckande sortiment? Utöver att vi har allt som behövs inom elinstallation och VVS, har vi ett brett utbud inom verktyg, värme, belysning och industri. Du hittar allt på solar.se.

Hitta produktdata och relevanta dokument
Solar har länge arbetat för att produktdata och dokumentation ska vara lättillgängligt. Inne på artikelnivå försöker vi samla alla relevanta tekniska beskrivningar och dokument, som gör det enklare för dig som installatör att förstå och använda produkten.

Samla alla ärenden
Sedan en tid tillbaka kan du sköta all din returhantering och andra kundserviceärenden direkt i e-handeln. Logga in i webshopen och klicka på menyn för ditt ärende. Här kan du sedan få hjälp med eventuella leveransavvikelser, hantera returer och ställa frågor om allt från garantier till fakturor. Du behöver alltså inte längre prata med support eller kundtjänst, utan kan nu sköta allt på egen hand – direkt från din dator eller mobil.

Använd appen
Solars app Solar Mobile finns i App Store och Google Play och har samma breda utbud som Solars e-handel. I appen kan du göra allt från att lägga order till att kontakta kundtjänst – oavsett var i världen du befinner dig.

Skapa egna produktlistor
I Solars app kan du skapa och redigera dina egna produktlistor och favoritmarkera de produkter du använder mest. På så vis kan du på ett enkelt sätt skapa färdiga listor för dina vanligaste jobb och beställningar, vilket sparar mycket tid. För att hitta dina produktlistor klickar du på ikonen av en blå gubbe uppe i vänstra hörnet och väljer ”mina listor”.

Enklare att få våra snabbaste leveranser
Vi har gjort det ännu enklare för dig som kund att din leverans till rätt ställe i rätt tid – du vete väl att du har möjlighet att få din leverans innan klockan 07 nästa morgon? För att vara extra effektiv och slippa lämna din arbetsplats kan du också enkelt göra om din order till vår tjänst Fastbox. Det innebär att du kan få ordern levererad så snabbt som inom 60 minuter, och i stället fokusera på det du är bäst på.

Personliga inställningar
Du vet väl att ett och samma kundkonto kan ha flera olika användare? På så vis kan varje anställd ha sitt eget användarkonto, med rätt behörigheter och inställningar för att göra sitt arbete effektivt. Du kan justera inställningar och behörigheter högst upp till höger, under ditt namn.

Lär dig mer med Tips & Trix

Vill du lära dig ännu mer om vad du kan göra i Solars E-handel? Då har vi samlat de bästa tipsen för dig. Klicka där för att ta del av vår guide där vi tipsar om de viktigaste verktygen och funktionerna.

Läs mer här

Ladda ner för Iphone

Ladda ner här
Ladda ner för Android

Ladda ner här