Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Notiser

Vi har valt ut några favoriter från våra egna hyllor. Upptäck ännu fler produkter i vår e-handel, eller varför inte ladda ner vår app, Solar Mobile. Därifrån kan du filtrera precis efter dina behov.

Nytt koncept: Solar Heat

I vår webshop hittar du nu det nya konceptet Solar Heat, som samlar allt du behöver inom värme. Solar Heat kommer att växa under året, men innehåller till att börja med produkter från det mycket omtyckta varumärket Thermrad, som är experter på radiatorer. Det som är extra bra med Thermrads produkter är att Solar i samband med beställningen kan montera på färdiga radiatorkoppel, vilket sparar tid och sänker TCO för våra kunder. Vi har över 400 olika artiklar från Thermrad, som finns tillgängliga i webshopen under kategorin Solar Heat.

Upptäck Solar Heat
Solar Plus utökas med Sanha

Solar Plus är konceptet där vi samlar ett brett utbud av produkter som installatörer och montörer använder dagligen. Kännetecknet för Solar Plus-produkter är att de alltid finns på lager och är tillgängliga för snabb leverans, och konceptet rymmer i skrivande stund över 4 000 produkter. Senaste nytt hos Solar Plus är att det nu även innefattar produkter från Sanha. I webshopen hittar du nu pressystem i förzinkat stål, koppar och rostfritt. Totalt rör det sig om 500 nya artiklar, som du hittar här

Upptäck här
Larmnyhet: FireAngel

FireAngel erbjuder uppkopplade och sammankopplade brandvarnare, som kan hantera upp till 50 trådlösa enheter i en och samma serie. Produkterna går snabbt att installera och programmeras enkelt i en 2-stegprogrammering. Med hjälp av låsfunktion I bottenplattan stöldsäkras produkten. De flesta av Fire-Angels produkter har förseglat 10-års batteri som försörjer produkten hela dess livscykel. FireAngels produkter är registrerade i SundaHus och uppfyller kraven till både REACH-förordningen och RoHS-direktivet. Du hittar hela Solars utbud från FireAngel i webshopen.

Köp här
Vanderbilt skapar nya möjligheter med Omnis 7

Nu finns Vanderbilt Omnis 7.0 hos Solar! Systemet är certifierat enligt SSF1014:5 i larmklass 3 och har ett nytt licensupplägg med fria upp-graderingar i 1 – 5 år, beroende på uppgraderingsavtal. Med Omnis 7 kommer också möjligheten att ansluta Bluetoothläsare via vCredentials. Systemet har flera favoritfunktioner hämtade från Entro och kommer med ny hårdvara, inklusive nya manöverpaneler och nätaggregat. Du hittar Omnis 7 och andra produkter från Vanderbilt i vår webshop, under kategorin Kommunikation & Säkerhet.

Upptäck produktutbudet