Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Välkommen till våra nya butiker!

Solarfamiljen växer! Nyligen öppnade vi vår nya butik i Nacka, och nu har vi dessutom precis slagit upp portarna vid Norra Station. Med ett attraktivt läge innanför tullarna är den vår mest centrala butik i Stockholmsområdet.

Text: Magnus Carlsson

De två nyöppnade Solarbutikerna är nummer 29 och 30 och ordningen, och är två mycket efterlängtade butiker.

– Vi finns till våra kunder och försöker alltid möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt. De här två butikerna är ett fantastiskt exempel på det, berättar Blerim Dauti, distriktschef för Solar Drive-In Stockholm.

Han fortsätter:

– Nackabutiken har vi öppnat för att komma närmare våra kunder i Nacka- och Värmdöområdet. Vi har inte haft butik på den sidan av staden förut, men ser verkligen fram emot att ha det nu. Butiken har också möjlighet att leverera Fastboxbeställningar vilket skapar förutsättningar för en effektivare vardag för installatörer i området.

Centralt i Stockholm

Den allra senaste Solarbutiken som öppnats ligger vid Norra Station, vilket gör den till Solars mest centrala butik i Stockholmsregionen.

– Vi fick stänga ner i stan för några år sedan på grund av parkeringsskäl. Men nu är vi äntligen tillbaka, och vi märker tydligt att våra kunder har saknat oss. Man vill ha en Solarbutik innanför tullarna, säger Blerim Dauti, och fortsätter:

– Den nya butiken har ett fantastiskt läge och är helt anpassad efter kundernas vardag. Det är lätt att komma in och ut och det finns dessutom riktigt bra parkeringsmöjligheter. Det är väldigt smidigt att snabbt svänga förbi här för den som verkar i centrala Stockholm och vi ser fram emot att träffa många fantastiska kunder här framöver.

Båda de nya butikerna har el och VVS i sortimentet och har möjlighet att leverera ordrar via Fastbox.

/globalassets/se/solar-magasin/2023-sm2/nyabutiker-2023-sm2/solar-karta-stockholm-1200x675.png

Hitta hit!

Nacka
Alphyddevägen 1
131 35 Nacka
Öppettider: 06:00 – 16:00
Telefon Butik: 010-166 40 37

Norra Station
Norra Stationsgatan 71
113 64 Stockholm
Öppettider: 06:00 – 16:00
Telefon Butik: 010-166 40 31

Se alla våra butiker