Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Göteborgsvarvet 2024

Spring med oss i Team Solar 2024

Missa inte löparfesten, anmäl dig redan nu!

Anmäl dig här
Som en del av Solars satsning på hälsa och arbetsmiljö har vi i över 15 år uppmuntrat kunder, leverantörer och anställda att springa Göteborgsvarvet – världens största halvmaraton. I dag är Team Solar en av de största företagsgrupperna. Matias Mosesson, VP Commercial Market and Sourcing

Villkor Team Solar

  • Du är handlande kund, leverantör eller anställd hos Solar Sverige AB.
  • Anmälan är bindande då Solar följer Göteborgsvarvets villkor.
  • Du springer i Solar-tröja lördagen den 18 maj 2024.
Läs mer om Göteborgsvarvets villkor

Anmälningsavgift 2024

  • 695 kr    21 maj-15 sep
  • 745 kr    16 sep-31 jan
  • 795 kr    1 feb-18 maj

Anmälningsavgiften betalas direkt av dig till Göteborgsvarvet när du anmäler dig. Därmed följer Solar Göteborgsvarvets villkor, vilket innebär att din anmälan till loppet är bindande och att erlagd anmälningsavgift inte återbetalas.

Träningsprogram

För dig som har målet att komma runt

Ladda ner och skriv ut
Träningsprogram

För dig som har målet att genomföra Varvet under två timmar

Ladda ner och skriv ut
Träningsprogram

För dig som har målet att springa Varvet under 1 timme och 45 minuter

Ladda ner och skriv ut

 

 

 

 

Solar stödjer barn med funktionsvariation

Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta diagnoser och andra funktionsnedsättningar och en unik mötesplats för barn, ungdomar och vuxna, deras närstående och professionella. Verksamheten är idéburen och bedrivs utan vinstsyfte.

Sedan 2014 har Göteborgsvarvet samarbetat med Ågrenska och uppmuntrat löpare att betala en förhöjd avgift där mellanskillnaden oavkortat går till aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar i Ågrenskas verksamhet. Solar kompletterar årligen detta bidrag genom att bekosta produktionen av 500 löpartröjor som Ågrenskas löpare springer i under Göteborgsvarvet.

För varje år stärker vi på Solar vårt egna fokus på aktiviteter inom ramarna för socialt ansvarstagande, Corporate Social Responsibility, CSR. Detta innebär arbete med en mängd olika typer av aktiviteter; energisparande, initiativ för ansvarstagande bland leverantörer, projekt för att stödja mänskliga rättigheter osv. Ågrenskas stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras närstående är därför en given samarbetspartner till oss.

Läs mer och stöd Ågrenska

Upplev Team Solar i bilder

Vi har samlat många härliga bilder från årets Göteborgsvarv och Team Solars VIP-område, inför under och efter varvet.

Gå till bilderna

Så behandlar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig till Team Solar och Göteborgsvarvet lagras dina personuppgifter hos Göteborgsvarvet och enligt deras integritetspolicy.

Solar hanterar endast de personuppgifter om dig som är nödvändiga för att kunna skicka information till dig inför, under och efter Göteborgsvarvet, utföra ändringar eller ta bort din anmälan på din begäran samt skicka fakturan till dig. Solar sparar kontaktinformation (förnamn, efternamn, företagsnamn, kundnummer och mejladress) från Team Solars deltagarlista under max två år. Det för att vi ska kunna skicka information till dig om Team Solars medverkan inför kommande års Göteborgsvarv. Du kan när du vill på egen begäran be om att få bli raderad.

Läs mer om Göteborgsvarvets integritetspolicy