Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Hitta inspiration

Våra belysningslösningar ger dig förutsättningar att få ljusupplevelser utöver det vanliga. Inspireras av våra projekt och områden här, filtrera dig fram snabbt.

Arenor

Butiksbelysning

Fasad

Förråd & Lager

Idrottslokal & Sporthall

Inomhus

Klassrum

Korridor & Gemensamhetsytor

Kök

Ladugård & Stall

Matsal & Café

Omkläddningsrum

Områdesbelysning

Operationsrum

Park & Gångväg

Praktik lokaler

Produktionshall

Klasselokale

Teknikrum

Trapphus

Undersökningsrum

Utomhus

Verkstad

Vårdrum

Vägbelysning

Solar Light

Så kapades energikostnaderna med 70 procent

När belysningen i det nybyggda garaget fungerade dåligt vände sig BRF Malla till Solar Light. Efter att föreningen bytt ut belysningen är inte bara ljuset bättre – energikostnaderna har också kapats drastiskt.
Läs mer
Solar Light

Snabb Installation löste problemen för Rofa Design

Tid är pengar, brukar det heta. Och den som vill tjäna pengar för behöver därför agera snabbt. När Rofa Design byggde nytt lager var det bråttom, och då valdes lösningar från Solar Light. Två dagar och 54 armaturer senare var lagret redo att invigas.
Läs mer
Solar Light

Tidig planering gav Eksta lysande resultat

Ju tidigare i en byggprocess som belysningen får ta plats, desto bättre resultatet. När Eksta skulle bygga ett nytt trygghetsboende vid Kolla Parkstad kopplades Solar Light in redan vid projekteringen – och slutresultatet överträffade alla förväntningar.
Läs mer
Solar Light

Armaturen Grill höjde upplevelsen hos Bäck Installation

Den stora upplevelsen finns ofta i de små detaljerna. Med hjälp av Solar Lights armatur Grill fick Bäck Installations nya kontor en belysning med ”det lilla extra”.
Läs mer
Solar Light

Lysande exempel på lyckat samarbete

När Bygg-Göta skulle renovera en stor kontorsfastighet på Kämpegatan i Göteborg kopplades Solar Light in i ett tidigt skede. Efter ett väl fungerande samarbete kan de nyinflyttade hyresgästerna nu arbeta i ljuset av specialanpassade lösningar som är lika snygga som praktiska.
Läs mer
Solar Light

Specialbyggd armatur löste Markans utmaningar

Unika lokaler kräver unika lösningar. Med en specialbyggd armatur fick allaktivitetshuset Markan i Hässleholm en bättre fungerande belysning – som dessutom är billigare i drift och enklare att underhålla.
Läs mer
Solar Light

Samverkan redan i upphandlingen gav Ängenäs nytt ljus

Hur skapar man bra resultat med liten budget? Genom att samarbeta! När Melleruds kommun ville bygga ett nytt boende i Ängenäs krävde man samverkan redan i upphandlingen – vilket ledde till ett resultat som överträffat alla förväntningar.
Läs mer
Solar Light

Myggenäs lantbruk på Orust tar stegen in i framtiden.

Där andra ser hinder ser Myggenäs Gård möjligheter. När företaget, som bland annat vunnit det prestigefyllda priset Årets Spjutspets, nu tar sin anläggning till nästa nivå gör man det med Solar och Treson El som partners.
Läs mer
Solar Light

Lysande trend

Padel är utan tvekan Sveriges just nu trendigaste träningsform, och runtom i Sverige byggs padelhallar i en rasande fart. En av de viktigaste faktorerna för att få till en bra padelbana är belysningen – och för att lyckas med det är Solar Lights padelarmaturer ett säkert val.
Läs mer