Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

L-Sense är smart trådlös ljusstyrning

L-Sense-installationen i armaturen är intelligent

/globalassets/shared/concepts/solar-light/l-sense_envi_500px.jpg

L-Sense är ett intelligent trådlöst ljusstyrningskoncept där installations- och programmeringskostnader minimeras samtidigt som användarna får maximal flexibilitet.
Belysning är viktigt för vårt välbefinnande och med L-Sense-armaturer kan ljuset anpassas till den specifika användningssituationen.

Med en smartphone-app som kommunicerar via Bluetooth kan armaturer läggas till och grupperas, tryck läggas till och ljusnivåer, tider och andra parametrar kan justeras. Tillsammans med effektiva armaturer säkerställer systemet maximal energibesparing vid bastanken; "Rätt mängd ljus, på rätt plats och vid rätt tidpunkt".

Plug and play - den enkla lösningen

L-Sense armaturer ansluts till spänning, varefter armaturer och strömbrytare med funktionell anslutning snabbt och enkelt 'grupperas' med en smartphone och tillhörande App via Bluetooth.
En grupp kan definieras av armaturer i samma rum, i samma område eller det kan vara armaturer med olika funktioner i ett större rum. Till exempel kan man med fördel programmera så att allmänbelysning och tavelbelysning i klassrum tillhör varsin grupp.
Via Appen är det enkelt att lägga till nya armaturer i en grupp och att ändra parametrar för att optimera lösningen för den aktuella installationen.

• Inbyggda sensorer i alla armaturer känner av närvaro och reglerar till den definierade ljusnivån. Sensorn tar även hänsyn till eventuellt dagsljus.

• Hitta enkelt programmeringsappen i App Store genom att söka efter 'MasterConnect'.

• Varje armatur är unik, men kan kommunicera trådlöst med såväl andra armaturer som tryckbrytare.

• Möjlighet till indelning i olika zoner. Till exempel grundbelysning och tavelbelysning i klassrum.

• Projekt kan lagras i ‘molnet’ och kan eventuellt delas med andra som behöver tillgång till anläggningen.

• Möjlighet att avläsa anläggningens elförbrukning.

• En specifik app låter den dagliga användaren av belysningssystemet styra utvalda funktioner och spara olika scenarier. Sök efter "MC Control" i App Store.

• På begäran erbjuds lösningar med dagsljusstyrning där färgtemperaturen kan ändras från 2 700-6 500 kelvin.

Tvåvägs trådlös kommunikation

Med appen är det möjligt att ändra olika parametrar såsom ljusnivåer och tider. Energirapporten kan användas för att dokumentera att förväntade elbesparningar uppnås.

Programmering direkt i appen

Armaturer inom Bluetooth-området registreras enkelt i appen. Genom att klicka på en ikon är det möjligt att lokalisera och enkelt koppla armaturerna i samma grupp. Andra komponenter som trådlösa switchar kan läggas till i efterhand.

Programmering med ficklampa

Efter att armaturer registrerats i Appen är det möjligt att enkelt lägga till armaturerna i en grupp genom att lysa upp sensorn med en ficklampa eller laserpenna. Denna metod har ofta visat sig vara den snabbaste.

Underhållsfria utskrifter

Efter gruppering av armaturer kan tryckströmbrytare läggas till som gör att du kan överstyra olika funktioner. Det finns 2-press och 4-press. Observera att trycket är utan batteri och därmed underhållsfritt.

Dokumentation och support

Solar Lights webbplats innehåller olika guider som kan hjälpa installatörer och användare av systemet säkert genom installation, programmering och daglig användning.
Kontakta Solar Light för mer information om möjligheterna inom L-Sense BT-konceptet.

Standard, varianter och speciallösningar

Solar Light erbjuder ett brett utbud av standardarmaturer med L-Sense BT-konceptet. För ytterligare information om tekniska egenskaper, se separat dokumentation.
Varianter av såväl standard- som speciallösningar finns på begäran.

Se alla L-Sense produkter här

Energioptimerande belysning med smart L-Sense ljusstyrning

L-Sense ger höga energibesparingar, eftersom L-Sense är ett intelligent trådlöst ljusstyrningskoncept. Den inbyggda sensorn anpassar sig till önskad ljusstyrka. Installationskostnader och programmeringskostnader minimeras och ger hög flexibilitet.

Om du vill veta mer om L-Sense och tillhörande produkter, vänligen kontakta oss.