Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Support

Mer än en leverantör

Vi är mer än en leverantör. Vi är ett stöd i flera tänkbara lägen. När du har problem eller något inte fungerar som det ska, då kan du lita på vår support och få hjälp av våra duktiga och erfarna tekniker med specialistkunskap inom belysning, automation och industri.

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter

Belysningsprojektering & ljusberäkning

Hur skapar man en bra ljusmiljö i en gigantisk fabrikslokal eller en liten butik? Det ordnar vi. Inom Solar Light hjälper vi dig att ta fram rätt belysning till alla typer av miljöer. Vi projekterar belysningen (styrka, typ och placering) utifrån de krav som ställs på lokalen eller kontoret. Vill du ha hjälp med att hitta rätt belysning, kontakta kundcenter på 0771-111 100.

Läs mer om solar light

Teknisk support automation

Behöver du support kring maskiner och utrustning? Vi hjälper dig med avancerade produktfrågor, programmering eller med att bygga ihop eller koppla ihop maskiner. Behöver du driftsupport, ring Kundcenter på 0771-111 100! 

Läs mer om support automation