Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Smart inventory

Smartare hantering av ditt material

Att leta efter artiklar eller sortera material tar lång tid, helt i onödan. Vi erbjuder sampackning så att varje leverans hamnar exakt där den ska vara. Om du vill kan vi även märka godset för att underlätta godsmottagningen. Och med förmontering kan du istället ägna din tid åt installationen. 

Förmontering, frigör tid

Montering av sådant som radiatorer och tvättställ tar tid. Vill du hellre lägga din tid på installationen låter du oss göra sköta monteringen. Vi förmonterar de delar som effektivare att utföra i fabriksmiljö än ute på arbetsplatsen. Du kan även få dem med positionsmärkning utifrån ritningen. De frigör tid för fler installationer. 

Kontakta Kundcenter på tel 0771 111 100 för mer information om Solar Förmontering.

Positionsmärkning, alltid rätt monterat

Att råka montera en eller flera artiklar på fel plats är lätt hänt. Vi underlättar ditt jobb genom att märka olika material såsom armaturer, radiatorer eller olika typer av uttag. Från till exempel ritningar och andra underlag gör vi fördefinierade positionsmärkningar så att du snabbt kan montera artiklarna på rätt plats. 

Kontakta Kundcenter på tel 0771 111 100 för mer information om Solar Positionsmärkning.

Specialmärkning, hitta lådan snabbt

Ofta går onödig till åt till att leta efter artiklar i olika lådor. Säg till hur du vill ha godset märkt så levererar vi allt material med fördefinierad märkning. Det underlättar godsmottagningen och det blir också enklare för dig att snabbt se vad en specifik låda innehåller.

Kontakta Kundcenter på tel 0771 111 100 för mer information om Solar Specialmärkning.

Rumspackning, rätt material på rätt plats

Så mycket som en tredjedel av arbetstiden går ofta åt till att hämta, flytta, sortera eller leta efter artiklar i olika rum. Och ju längre materialet blir liggande, desto mer ökar risken för svinn och stölder. I vårt centrallager sampackar vi alla artiklar separat för varje rum, lägenhet eller lokal och märker upp godset enligt dina önskemål.

Kontakta Kundcenter på tel 0771 111 100 för mer information om Solar Rumspackning.

Specialpackning, snabbare godsmottagning

Att sortera material i godsmottagningen tar tid. Vi specialpackar godset så att du får färre leveranser och mindre emballage. Det blir lättare att lokalisera rätt produkt redan vid leveransen så att du kan slutföra godsmottagningen snabbare. Bättre för miljön. Och du kan ägna dig åt jobbet.

Kontakta Kundcenter på tel 0771 111 100 för mer information om Solar Specialpackning. 

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter