Varuhantering

Smartare hantering av ditt material

Att leta efter artiklar eller sortera material tar lång tid, helt i onödan. Vi erbjuder sampackning så att varje leverans hamnar exakt där den ska vara. Om du vill kan vi även märka godset för att underlätta godsmottagningen. Och med förmontering kan du istället ägna din tid åt installationen. 

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Se våra tjänster

Förmontering

Montering av sådant som radiatorer och tvättställ tar tid. Vill du hellre lägga din tid på installationen låter du oss göra sköta monteringen. Vi förmonterar de delar som effektivare att utföra i fabriksmiljö än ute på arbetsplatsen. Du kan även få dem med positionsmärkning utifrån ritningen. De frigör tid för fler installationer.

Läs mer

Positionsmärkning

Att råka montera en eller flera artiklar på fel plats är lätt hänt. Vi underlättar ditt jobb genom att märka olika material såsom armaturer, radiatorer eller olika typer av uttag. Från till exempel ritningar och andra underlag gör vi fördefinierade positionsmärkningar så att du snabbt kan montera artiklarna på rätt plats.

Läs mer

Specialmärkning

Ofta går onödig till åt till att leta efter artiklar i olika lådor. Säg till hur du vill ha godset märkt så levererar vi allt material med fördefinierad märkning. Det underlättar godsmottagningen och det blir också enklare för dig att snabbt se vad en specifik låda innehåller.

Läs mer

Rumspackning

Så mycket som en tredjedel av arbetstiden går ofta åt till att hämta, flytta, sortera eller leta efter artiklar i olika rum. Och ju längre materialet blir liggande, desto mer ökar risken för svinn och stölder. I vårt centrallager sampackar vi alla artiklar separat för varje rum, lägenhet eller lokal och märker upp godset enligt dina önskemål.

Läs mer

Specialpackning

Att sortera material i godsmottagningen tar tid. Vi specialpackar godset så att du får färre leveranser och mindre emballage. Det blir lättare att lokalisera rätt produkt redan vid leveransen så att du kan slutföra godsmottagningen snabbare. Bättre för miljön. Och du kan ägna dig åt jobbet.

Läs mer

Kabellogistik

Det finns många fördelar med att beställa kabel i önskad längd. Du behöver inte lägga tid på att mäta och kapa kablar på arbetsplatsen, vilket ger en effektivare arbetsdag. Dessutom sparar du både miljö och kostnader genom att beställa precis de längder du behöver. Du minskar spill och slipper bli kvar med kabelstumpar du inte kan använda.

Kontakta oss
Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

Kontakta kundcenter