Beställ SmartKit

Inget svinn, ingen bortkastad tid

Med SmartKit får du exakt det material du behöver för ett specifikt projekt - varken mer eller mindre.

Du undviker materialsvinn och när kittet är tomt är jobbet färdigt.

Testa SmartKit

Beställ ditt SmartKit direkt i webbshopen

Den krångliga beställningsprocessen har ersatts av en digital lösning direkt i vår webbshop. Den är tillgänglig dygnet runt och du är inte beroende av andra när du planerar dina projekt.

Du har full kontroll över vilka artiklar ditt kit innehåller och när det ska levereras till den exakta plats där det behövs.

I dagsläget hanteras SmartKit med en dags extra ledtid utöver den vanliga leveranstiden.

När är SmartKit riktigt smart?

På byggarbetsplatsen?

SmartKit är perfekt om du bygger lägenheter där du behöver en specifik blandning av material för varje lägenhet.

På produktionslinjen?

Det kan också spara tid och pengar om du har en produktionslinje som kräver tydligt definierade delar för att produktionen ska fungera smidigt. Eller om du har ett team av reparatörer som reser mellan olika platser.

Andra branscher?

Bostadsrättsförening: Beställ ett SmartKit för att förbereda lägenheten när en ny hyresgäst ska flytta in. Hotellbranschen: Reparationssats för ett hotellrum Konferenscenter: Beställ ett SmartKit för en utställningsmonter med kablar, tejp, remsor etc. Skulle det inte vara enkelt om det du behöver redan fanns där du behöver det?

Den gula etiketten som gör hela skillnaden

Den innehåller det unika kitnamnet som du har gett ditt projekt. Du vet vad som är rimligt för ditt projekt, så du bestämmer vad som ska vara var.

Dessutom ger den gula etiketten dig en fullständig översikt över innehållet i lådan. Du kan enkelt hitta ditt SmartKit eftersom etiketten lyser upp i varumottagningen, på byggarbetsplatsen osv.

Den gula etiketten är din garanti för att det kit du beställt kommer att nå personen som behöver det.

Letar du efter något?

Upp till 20 procent av arbetstiden på en byggarbetsplats går åt till icke-värdeskapande arbete. Det visar en studie från Institutionen för ingenjörsvetenskap vid Aarhus universitet.

Istället läggs tid på ineffektiva arbetsflöden, att leta efter material eller att beställa om material som visade sig vara en bristvara.

Dessutom slösas ett stort antal byggkomponenter och resurser bort på grund av felaktiga beställningsprocesser.

.

Låter det bekant?

Du beställer dina varor lite för tidigt och när du väl behöver dina delar har lådan öppnats. Saker försvinner och det slutar med att du saknar viktigt material till din installation.

Med SmartKit kan du planera så att du får ditt material precis när du behöver använda det. Det kan minska materialsvinnet med upp till 10 %.

Farväl till den gamla, krångliga planeringsprocessen

Du känner redan till den här tjänsten. Vi har bara gjort den digital och enklare att använda.

Inga fler Excel-listor och involvering av en massa människor. Du har kontrollen och om något är restnoterat bestämmer du hur mycket hela kitleveransen ska försenas.

Skapa mallar och spara ännu mer tid
Du kan skapa mallar som kan återanvändas om och om igen för uppgifter som alltid kräver samma sak. Om du till exempel installerar en toalett i ett nybygge kanske det finns en uppsättning komponenter som alltid används?