Lagerlösningar

Effektiv lagerstyring

Stärk din leverantörskedja med hjälp av våra smarta lagringslösningar.

Lagerstyrning

Givetvis vill du ha ordning och reda på lagret. Men alla arbetsplatser har olika förutsättningar, regler och krav. Vi erbjuder olika lagerlösningar som hjälper dig med lageroptimering så att du kan styra lagerhanteringen. Behöver du exempelvis ägna mycket tid åt att beställa material, hålla koll på dina lagernivåer och att kontrollera vilket material som plockats ut lagret? Då kan vi hjälpa dig med vår tjänst Lagerstyrning. Tjänsten innebär att vi hjälper dig med hela lagerstyrningen. Allt från lagernivåerna till själva beställningarna för att fylla på lagret. Vi kan även sköta upplockning på hyllor och inventering så att er lagerhantering blir så effektiv som möjligt.

Kontakta Kundcenter på 0771 111 100 för mer information om Lagerstyrning.

Har du frågor eller vill veta mer?

Du är varmt välkommen att ringa oss eller skicka e-post genom att trycka på knappen nedan så får du den hjälp du behöver!

Du når oss på telefon: 0771-111 100 eller maila till kundcenter@solar.se

Skicka mail

VMI

Med lagerhanteringssystemet VMI har du rätt vara på rätt plats och tid. Du får en effektivare arbetsdag och lägre kostnader – så att den dagliga verksamheten blir mer lönsam.

Läs mer

Kanban

Kämpar du för att hitta en effektiv lagerlösning med rätt lager för ditt projekt? Vi kan lösa detta åt dig med vår Kanban förvaringslösning. Lösningen kräver varken wifi eller mjukvara.

Läs mer

Lagerautomat

Lagerautomat säkerställer transparent konsumtion och insikt. Det kommer att minimera tiden som läggs på varubeställning, godsmottagning, fakturering och intern logistik.

Läs mer

Fördelar för dig

• Minska tiden du lägger på inköp och beställningar.
• Få färre leveranser som ni behöver ta hand om i er godsmottagning.
• Frigör tid till bättre materialplanering.
• Öka tryggheten att materialet ni behöver finns på hyllan, det kan minska onödiga stillestånd.
• Minska er kapitalbindning i lager.

Vi erbjuder även försäljning och uthyrning av både lagerhyllor, lådor, förvaringsboxar och scanners.

 

Kontakta oss så berättar vi mer

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Smarta lager

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Smart hantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

 

kontakta kundcenter