Våra tjänster förenklar din vardag

                       

Våra tjänster förenklar din vardag

Vi vet hur viktigt det är att leveranser sker i rätt tid och på rätt plats, att styrning och flöden i industrin alltid fungerar, att projekteringar är grundligt genomförda och att man ibland vill hyra istället för att köpa. Vi vet också att behovet är stort att lära sig mer om vad som händer i branschen, och hålla sig uppdaterad kring allt från nya lagar och regler till kunskap om aktuella ämnen. Att det är både kostnads- och tidseffektivt att ha färre leverantörer är heller ingen hemlighet. Därför ser vi till att vårt erbjudande innehåller allt du behöver för att din vardag ska fungera smidigare. 

Logistiklösningar

För oss handlar logistik om mycket mer än bara transporten – som exempelvis sampackning eller specialmärkning av artiklar som gör din arbetsdag lite smidigare.

Upptäck våra lösningar

Energilösningar

Att minska energiförbrukningen är bra både för miljön och plånboken. Samtidigt behöver styrning och flöden i er industri eller verksamhet fungera. Panoramic Power är vår lösning som kombinerar detta. Detta är en flexibel, skalbar och ekonomiskt fördelaktig lösning för insamling och övervakning av användardata - oavsett anläggningens storlek och placering.

Effektivisera med Panoramic Power

Utbildning

Utbilda dig vidare

Genom våra utbildningar får du både nya kunskaper och koll på lagar och regelverk inom din bransch. I januari 2018 byter Solar school namn till Scandinavian Technology Institute, förkortat STI-services. Vi behåller samma värden som tidigare, men får ökade resurser att erbjuda dig och ditt företag fler och bättre kurser!

Lär dig mer

Uthyrning

 Hyr verktyg eller container efter just ditt behov. Genom att hyra kan du enkelt vidarefakturera och slipper ta en investering.

Hyr istället för köp

Projektering

Utmaningar i din verksamhet? Genom bättre samarbeten med färre leverantörer ökar effektiviteten i byggprocessen.  Med vårt koncept för lägenhets- och byggprojekt blir vi din helhetsleverantör. Vi har allt för ditt bygge – från solcellen på taket till rören i marken och vi projekterar både stort och smått inom industri- och byggsegmentet.

Få full kontroll på projekten