Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Aktuella kampanjer

VERKTYGSKAMPANJ T.O.M. 31/5 Verktygskampanj

Vårens verktygskampanj innehåller noga utvalda produkter till bra priser. Våra verktyg är av hög kvalitet och kan göra din arbetsdag effektivare. Vi erbjuder produkter från ett brett utbud av välkända varumärken som Hestra, Hultafors och Wiha.

Till produkterna
VÅRKAMPANJ T.O.M. 30/6 Är du redo för vårens utmaningar?

Dags att börja med nya projekt runt huset. Möjligheterna är många nu när det är vår och solen skiner. Bli redo för en ny säsong, vi har alla produkter som du behöver på lager.

Till produkterna
SOLAR LIGHT Mer än ljus

Inför vårens alla installationer och projekt har vi noga valt ut armaturer för olika miljöer och rum, ett fokussortiment med kampanjpriser för dig att arbeta med. Genom vårt kunnande och expertis ser vi till att ditt arbete blir så smidigt som möjligt vi hjälper dig att hitta bästa lösning inom belysning

Till produkterna
Schneider Electric Framtidens energieffektiva, trygga och smarta hem

Utvecklingen av smarta energibesparande produkter är inte alltid lätt att hitta. Din kund har frågor och önskemål och vill vet hur man få kontroll över sin elförbrukning? Frågor som det alltid inte är lätt att svara på. Vi har samlat har vi samlat nyheter på hur enkelt det är att ha koll på elförbrukningen i hemmet.

Läs mer
Schneider Electric Installationsmaterial

Upptäck Schneider Electrics utanpåliggande produkter för snabb och enkel installation. Större kopplingsutrymme, bättre knockouts och flera fästpunkter.

Upptäck här
AJAX Snyggt, tryggt och smidigt

Hög kvalitet, tillförlitlighet, användarvänligt och snygg design kännetecknar Ajax som skapar trygghet när den boende befinner sig någon annanstans. Med Ajax får man det bästa av flera världar, hela vägen från installation till användning i hemmet.

Läs mer och handla
Allt inom uppvärmning! Radiatorer för rätt ändamål!

Behöver din kund hjälp med att välja uppvärmning? Vi har samlat all rätt sorts radiatorlösning efter ditt behov. Kika in i sortiment idag!

Läs mer här
Säkra upp idag! Vattensäkrad bostad

Vattenfelsbrytaren från Vatette är inte bara framtagen för en säker trygghet mot vattenläckage, den är också lätt att installera för dig som är VVS-installatör.

Läs mer här
Ladda för framtiden Försprång till framtiden

Solar erbjuder nya produktsortiment inom elbilsladdning för att på smartare sätt hjälpa dig och alla andra in i framtiden.

Läs mer här