Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Snyggt, tryggt och smidigt

Hög kvalitet, tillförlitlighet, användarvänligt och snygg design kännetecknar Ajax som skapar trygghet när den boende befinner sig någon annanstans. Med en app i mobilen håller användaren koll på vad som händer där hemma genom pushnotiser och händelseloggar. Inga kompromisser mellan det smidiga, trygga och det snygga. Med Ajax får man det bästa av flera världar, hela vägen från installation till användning i hemmet.

Se produkterna och handla
Ajax

Trådlös kontrollknapp

Tryck på knappen i nödläge, omgående skickas ett larm till larmcentrale och/eller de övriga medlemmarna i ditt system. Kan även aktivera siren. Kan även programmeras för styrning för tex grind eller garageport.

Köp här
Ajax

Fukt- och läckage- sensor

Många större skador i hemmet kommer från fuktskador, nu finns möjligheten att på ett enkelt sätt skydda sig mot läckage. Koppla fuktsensorn till ditt system och placera enheten där den behövs mest, badrum, tvättstuga eller källare

Köp här
Ajax

Rörelsedetektor utomhus

Trådlös utomhusrörelsedetektor för detektering utomhus, skyddad mot damm och fukt. Utrustad med två oberoende IR-detektorer för att undvika falsklarm. Ajax PIR utomhusdetektor 3-15. Husdjursimmun, IP54.

Köp här
Ajax

Smart plug 230V

Monitorerna din nuvarande förbrukning eller konsumtion över tid genom Ajax smart 230V-uttag. Med scenarier kan uttaget kontrollera funktioner i ditt hem efter givet klockslag eller när det är av/på –larmat. Ljusringens färg indikerar lasten på ditt uttag, detta ljus går även att stänga av om så önskas.

Köp här

Uppkopplade grannar, en god investering

Ensam är inte stark. Genom att sammankoppla brandvarnare och vattensensorer för en hel bostadsrättsförening blir tillvaron säkrare för de boende, samtidigt som föreningen kan spara enorma summor vid en eventuell olycka. Läs om hur BRF Syrenen 1 i Haninge gick till väga i Solar Magasin.

Till artikeln

Håller koll på hemmet när du inte är där

Det smarta inbrottslarmet från Ajax gör tillvaron lite enklare och tryggare för dig. När du inte är på plats vaktar Ajax allt du är rädd om där hemma. Med appen i din mobil kan du larma på och larma av, få pushnotiser, kontrollera larmets status och följa händelseloggen. Du behöver inte ens kompromissa mellan det trygga och det snygga – med Ajax får du det bästa av båda världar. Vi hälsar Ajax välkommen till Sverige och till oss på Solar. 

Se Ajax

Upplev den snygga designen och de smarta funktionerna. Följ med med på en guidad tur i hemmet där du kan se hur inbrottslarmet fungerar. Du väljer själv om du vill ha produkterna i svart eller vitt, beroende på vad som passar bäst hemma hos dig.

Genialisk i all sin enkelhet

Inbrottslarmet från Ajax är genialiskt enkelt att montera och använda. På mindre än en timme är allt installerat och klart. Genom appen får du kontroll på vad som händer där hemma när du är någon annanstans. Det skapar trygghet för dig och alla andra som bor där. 

Kostar mindre än det smakar

Inbrottslarmets kraftfulla komponenter, intelligenta mjukvarulösningar och den krypterade och säkra datakommunikationen gör att ingen kan ta sig innanför hemmets väggar utan din vetskap. Lägg sedan till larmets höga tillförlitlighet, smarta funktioner och den användarvänliga appen och kombinera det med den snygga designen. Då inser du att du får riktigt mycket valuta för pengarna när du väljer Ajax.

Är du installatör eller privatkund och vill veta mer?

Som installatör ringer du eller mejlar dina frågor om Ajax inbrottslarm direkt till vårt kundcenter. Om du är privatkund kontakta din närmaste installatör så hjälper de dig.

 

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter