Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Installationsmaterial

Bordsenhet S

Bordsenhet S, kraft+ USB A+C antracit med grått tyg. Kläms fast på bordet eller skivan välj mellan vit eller svart.

Köp här
Exxact Vägguttag

2-väggsuttag jordat 16A med USB laddning Typ A + C. max 2,4 A för Typ A och max 3 A för Typ C. Välj mellan vit, antracit eller metallic.

Köp här
Renova Transistordimmer

Transistordimmer 315W för resistiv last och elektronisk trafo, skruvanslutning. Välj mellan vit eller svart.

Köp här

Nu blir det enklare med Exxact och Renova

Schneider Electrics mest populära apparatserier Exxact och Renova finns nu i utanpåliggande utförande som passar i både moderna och äldre miljöer. Ersätter Quick-Rot. Utanpåliggande produkter som har större kopplingsutrymme, bättre knockouts och flera fästpunkter.

Exxact strömställare utanpåliggande

Köp här
Exxact vägguttag utanpåliggande

Köp här
Renova strömställare utanpåliggande

Köp här
Renova vägguttag utanpåliggande

Köp här

Uttag för bord och skiva

Uttagsenhet med jordat uttag och USB A. Den är perfekt för installationer där det behövs extra räckvidd, vid köksön eller kontor i öppna landskap då du får med en 2 meters kabel.

Uttagsenhet med jordat uttag och USB A

Köp här
Uttag med klämma för bord och skiva

Köp här
Golvuttag

Köp här
Golvbox

Köp här

Energi och miljö

Att spara energi och använda den på ett effektivare sätt, mer komfort och bekvämlighet i vardag och arbetsliv, samt möjlighet att välja alternativ som är bättre för miljön ligger högt på mångas agendor idag. Ett enkelt sätt att göra detta är att t.ex. installera ljusstyrning eller närvarodetektorer på alla ställen där ljuset ofta glöms på, till exempel i garage, korridorer, källare och på vindar, men också att medvetet välja miljömärkta produkter.

Green Premium

Green Premium är en unik miljömärkning som ger dig möjlighet att aktivt främja en medveten miljöpolicy som även är bra för affärerna. Den garanterar bland annat överensstämmelse med gällande miljölagstiftning. Nedan produkter ingår alla i Green Premium-sortimentet.

EVlink – elbilsladdare

Robust lösning som står emot vädrets makter - IP-klass 54 och IK10. Laddar upp till tre gånger så snabbt som ett vanligt uttag. Evilink har RFID-läsare för begränsning av tillträde samt uppkopplad mjukvara för energihantering.

Köp här
Exxact insatser

Fyra-i-ett-koncept – samma insats kan användas för både infälld IP20/IP44-montering och utanpåliggande IP20/IP44-montering. Insatserna finns i tre basfärger: vit, antracit och metallic och kan kombineras med valfri designram. Koppla upp befintliga och nya strömställare och styra belysningen med Wiser Lighting Control.

Se sortimentet
Multifix infällda dosor

Multifix Eco dosorna är snabbinstallerade och är tillverkade i plast som kan återvinnas. Klarar 850°C glödtrådstest samt tål temperaturer mellan -25°C och +90°C. Samtliga dosor är 100% halogenfria.

Se sortimentet
Mureva IP55 kopplingsdosor

Ett komplett sortiment med fler än 40 dostyper. Finns i nio storlekar – från 65x65cm till 325x275cm. Välj mellan tre typer – med kabeltätningar, knock-out eller helt slät.

Se sortimentet
OptiLine minikanaler

Välj mellan sex olika storlekar och 17 olika varianter samt en stor mängd tillbehör. Finns i tre material: aluminium, bly- och kadmiumfri PVC eller halogenfri PC/ABS, med tillbehör i PC/ABS. Basprofilen levereras med förstansade hål för att göra det lättare att montera den på väggen.

Se sortimentet

Du som installatör...

...får möjligheten att kunna erbjuda kunder en komplett installation som värnar om miljön och som går snabbt och enkelt att installera.

Din kund...

…får möjligheten att välja och vraka bland en mängd olika designval och funktioner som är vänliga mot miljön.

Framtidens energieffektiva, trygga och smarta hem

Läs mer

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter