Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Framtidens energieffektiva, trygga och smarta hem

Effektiv användning av ny teknik leder till ökad lönsamhet för både dig och din kund

Uvecklingen av smarta energibesparande produkter är inte alltid lätt att hitta. Din kund har frågor och önskemål och vill vet hur man få kontroll över sin elförbrukning? Frågor som det alltid inte är lätt att svara på. Här nedan har vi samlat nyheter på hur du enkelt får kontroll på elförbrukningen i hemmet.

Energi och uppkopplat

Ett uppkopplat hem gör vardagen lite enklare. Med fokus på Energi och uppkopplat lyfter vi fram våra lösningar för uppkopplade elcentraler, strömställare och dimrar. Tillsammans och var för sig bidrar dessa lösningar till ett energismart hem. För dig som installatör finns dessutom en mängd av hjälpmedel och digitala verktyg för enkel installation – var du än befinner dig.

Resi9 och Wiser Energy Den uppkopplade elcentralen

Du vet väl om att Resi9 är ett system som är anpassat och förberett för att kunna göra centralen uppkopplad till en app? Med energisensorer, Powertag, monterade på dvärgbrytaren kan enkelt övervakning av individuella laster göras.

Köp här
Wiser Energy startkit Kom igång med Wiser Energy-Startkit

Wiser Energy och PowerTag energisensorer kopplar upp kunden till sin central direkt med sin smartphone. Ger övervakning av total förbrukning och samt larm vid störningar. En komplett serie med konfigurations- och beräkningsprogram samt användarvänliga appar.

Köp startkit
Wiser Lighting Control Smarta dimrar och strömställare

Koppla upp befintliga strömställare och dimrar med Wiser dimmerpuck eller strömställare. Med ett enkelt tryck kan belysningen regleras med olika scenarier. Det kan vara mysbelysning eller arbetsbelysning. Självklart kan man även använda den traditionella strömbrytaren och komplettera med dimmerpucken. Dimmerpucken behöver ingen Nolla.

Köp produkterna
Wiser Home Touch Styr hemmet trådlöst

Wiser dimmer/strömställare kopplar samman belysningsstyrning i hemmet. Du kan styra alla inkopplade Wiser enheter från ditt eget WiFi eller från appen – var du än är i världen – bara du är uppkopplad. Med Amazon Alexa, Apple HomeKit eller Google Home, är det enkelt att hantera belysningen även genom röststyrning.

Köp här

Energi och kontroll

Vid flytten till sitt nybyggda hus ville familjen Svensson satsa på hemautomation och energistyrning. Med hjälp av lösningar från Schneider Electric kunde de få full kontroll på energiåtgången vid laddning av elbil och även energianvändningen i hemmet. 

Wiser Energy är en applikation som ger full kontroll på laddning och energiförbrukning. Familjen kan nu få varningar om förbrukningen överstiger de mål de satt upp för den nya laddstationen i garaget och för enskilda laster i hemmet. Och dessutom en push-notis i telefonen när bilen är färdigladdad samt info om vad just denna laddning kostade.

EVlink – elbilsladdare

Robust lösning som står emot vädrets makter - IP-klass 54 och IK10. Laddar upp till tre gånger så snabbt som ett vanligt uttag. Evilink har RFID-läsare för begränsning av tillträde samt uppkopplad mjukvara för energihantering.

Köp här

Det hållbara boendet

– Vi behöver bygga ett hållbart samhälle för framtiden och sträva efter att skapa miljöer där människor trivs och vill leva”. Det säger teknologie doktor Ulf Östermark som är forsknings- och utvecklingschef på fastighetskoncernen Framtiden som ingår i Göteborgs stad.

Upptäck det hållbara boendet

Energi och miljö

Att spara energi och använda den på ett effektivare sätt, mer komfort och bekvämlighet i vardag och arbetsliv, samt möjlighet att välja alternativ som är bättre för miljön ligger högt på mångas agendor idag. Ett enkelt sätt att göra detta är att t.ex. installera ljusstyrning eller närvarodetektorer på alla ställen där ljuset ofta glöms på, till exempel i garage, korridorer, källare och på vindar, men också att medvetet välja miljömärkta produkter.

Green Premium

Green Premium är en unik miljömärkning som ger dig möjlighet att aktivt främja en medveten miljöpolicy som även är bra för affärerna. Den garanterar bland annat överensstämmelse med gällande miljölagstiftning. Nedan produkter ingår alla i Green Premium-sortimentet.

Exxact insatser

Fyra-i-ett-koncept – samma insats kan användas för både infälld IP20/IP44-montering och utanpåliggande IP20/IP44-montering. Insatserna finns i tre basfärger: vit, antracit och metallic och kan kombineras med valfri designram. Koppla upp befintliga och nya strömställare och styra belysningen med Wiser Lighting Control.

Se sortimentet
Multifix infällda dosor

Multifix Eco dosorna är snabbinstallerade och är tillverkade i plast som kan återvinnas. Klarar 850°C glödtrådstest samt tål temperaturer mellan -25°C och +90°C. Samtliga dosor är 100% halogenfria.

Se sortimentet
Mureva IP55 kopplingsdosor

Ett komplett sortiment med fler än 40 dostyper. Finns i nio storlekar – från 65x65cm till 325x275cm. Välj mellan tre typer – med kabeltätningar, knock-out eller helt slät.

Se sortimentet
OptiLine minikanaler

Välj mellan sex olika storlekar och 17 olika varianter samt en stor mängd tillbehör. Finns i tre material: aluminium, bly- och kadmiumfri PVC eller halogenfri PC/ABS, med tillbehör i PC/ABS. Basprofilen levereras med förstansade hål för att göra det lättare att montera den på väggen.

Se sortimentet

Du som installatör...

...får möjligheten att kunna erbjuda kunder en komplett installation som värnar om miljön och som går snabbt och enkelt att installera.

Din kund...

…får möjligheten att välja och vraka bland en mängd olika designval och funktioner som är vänliga mot miljön.

Försprång till framtiden

Solar erbjuder nya produktsortiment inom elbilsladdning för att på smartare sätt hjälpa dig och alla andra in i framtiden.

Läs mer
solar.se/radiatorer

Radiatorer för rätt ändamål!

El- eller vattenburen radiator, hjälp din kund med att välja uppvärmning?

LÄS MER