Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Street lyser upp vägar och gångstråk

Uttrycket streetsmart har fått en helt ny innebörd

Street är den senaste av gatuljusarmaturer från Solar Light där vi har lyft pris och kvalitet till en helt ny nivå. Tilltalande Italiensk design där armaturen smälter in i sin omgivning oavsett om det är på landsvägen, gångstråket eller i den lilla som stora bostadsföreningen. 

Italiensk design i all sin enkelhet

Noggrant och minutiöst framtagen italiensk design avspeglar sig i armaturen. Enkel att installera på såväl stolpe som husfasad. Lägg därtill den integrerade kylflänsen, det inbyggda smarta drivdonet och den effektiva optiska linsen, dessutom finns inbyggd överspänningsskydd som skyddar mot åska. Street är dessutom skyddad med fyra lager lack, anpassat efter att tåla det nordiska krävande klimatet i många år.

KÖP STREET HÄR

Trygga vägar även nattetid

Med Street förbättrar du omgivningen du vistas i. För oavsett om ändamålet är att belysa en säker och trygg väg eller på innergården där barnen leker så smälter Street väl in där den hör hemma.

Mångsidiga funktioner

Eftersom Street är utrustad med driver: OT4 Dim från Osram är den redo för olika driftlägen, Nattsänkning eller bara on/off kan enkelt väljas vid installation. Dessutom finns möjlighet till att programmera och justera inställningar efter att armaturen är installerad.

Optismart Lins 121 lm/W

Hemligheten bakom den goda ljuspridningen som finns i Street är den optisk smarta och kompakta lins som finns placerad i armaturen, detta innebär också en längre livslängd jämfört mot en traditionell gatuarmatur.

Minst +25% extra energibesparing

Street har en inbyggd förprogrammerad nattsänkning. Beroende på inkoppling kommer armaturen gå på ett nattsäkningsschema i mitten av natten för extra energibesparing. Detta styrs automatiskt av den interna timern. Varje armatur kommer göra denna ljusreglering vid samma tidpunkt utan att man behöver ett större övergripande separat system.

Street finns i tre olika lumenpaket

Välj mellan LED-storlekar, 2800, 4900 eller 7750 lumen. Läs mer om Street i vår vår webshop och om funktioner och vilken armatur som passar ditt behov.

KÖP STREET HÄR

Har du frågor om Solar Light

Solar Light erbjuder unika kvalitetsprodukter från Europas ledande leverantörer. Det i kombination med rådgivning och expertis vid projektering av ljussättning för olika miljöer.

KONTAKTA SOLAR LIGHT HÄR