Nytt i sortimentet 2019

Månadens nyheter

Vi har fyllt på vårt fantastiska sortiment med relevanta och kvalitativa produkter för 2019. Allt för dig och din verksamhet!

Nyhet Ljuskällor Solar Netto I väntan på ljusare tider

Nu erbjuder vi även prisvärda ljuskällor inom Solar Netto-konceptet. Vi tummar aldrig på kvalitet och det värde som du ska få ut av varje krona du lägger, och just därför är vi noga när vi väljer ut de produkter som ska vara en del av vårt sortiment. Med Solar Netto får du mycket värde för pengarna.

Köp ljuskällor här
NYHET AJAX SMART HUB Smart Hub med WiFi-uppkoppling

Den nya hubben ger nu möjlighet att bygga systemet med en trådlöst uppkopplad centralenhet med upp till 16 timmars batteribackup. Hub Plus stödjer 2,4GHz WiFi, ethernet och har dubbla SIM-kortsplatser (stödjer 2G och 3G).

KÖP HÄR
Nyhet Varmvattenberedare Tillverkad för den nordiska marknaden

Elpatronerna är dessutom skyddade i en emaljerad ståltub som skyddar dem från beläggningar och korrosionsangrepp. Digital styrning som standard, veckoplanera uppvärmning och spara energi. Finns i storlekarna 60, 80, 100, 120, 140L. Perfekt för villor och fritidshus.

Köp här
Nytt i sortimentet Nyheter - Solar Plus - 2019

Vi har fyllt på vårt fantastiska Solar Plus-sortiment med relevanta och kvalitativa produkter för 2019. Solar Plus är ett noga utvalt sortiment, med hög kvalitet och där produkterna alltid finns på lager för snabb leverans.

Utforska