Nytt i sortimentet 2019

Månadens nyheter

Vi har fyllt på vårt fantastiska sortiment med relevanta och kvalitativa produkter för 2019. Allt för dig och din verksamhet!

NYHET - TITANEX En anslutningskabel för tuffa miljöer

Lättarbetad kabel trots kyla och motståndskraftig trots nötning och vibrationer. Den fungerar lika bra inomhus som utomhus och är perfekt för tillfälliga sportevenemang, event eller konserter. Men den är också en trogen medhjälpare som kan användas och återanvändas i byggmiljöer och industriella miljöer.

Köp här
NYHET - L-Sense L-Sense det intelligenta trådlösa styrsystemet

Ett intelligent trådlöst ljusstyrningskoncept, där installationsomkostnader och utgifter för programmering minimeras och användarna uppnår flexibilitet och energibesparing. Varje armatur är unik, där en individuell sensor registrerar närvaro och ljusnivå i området samt kommunicerar med övriga armaturer i samma grupp.

Köp här
Nyhet - skolbelysning Belysning för skolor

Nu har vi laddat upp med belysning och styrning för dina installationer i skolmiljöer. Både inne- och utomhus. Du kan även hämta ett exemplar hos din närmaste Solarbutik

Köp här
Nyhet - Harmony Tryckknappar med modern design i metall för infällt montage

Ge dina maskiner och apparatskåp ett unikt och avancerat utseende med de infällda och moderna tryckknapparna i Harmony serien.

Köp här
;