Nytt i sortimentet 2019

Månadens nyheter

Vi har fyllt på vårt fantastiska sortiment med relevanta och kvalitativa produkter för 2019. Allt för dig och din verksamhet!

NYHET ONE23 FLEX Vitlackad industriarmatur

Flexibel LED-armatur för industri, butiker och lager, uppdatera alla komponenter utan verktyg på mindre än en minut.

Köp här
NYHET EPIC Ny flexibel armaturserie

Epic, med tilltalande formspåk och tekniskt ljus med flera funktioner. Epic-familjen finns i Tunable white, RGBW och med utbytbar LED, på ett hållbart och smart sätt.

Köp här
Nyhet - Tesys En starkare, säkrare och långsiktigare anslutning

TeSys GV3-motorskyddsbrytaren är nu utformad med den nya, geniala EverLink effektterminalsystemet. Det ger en pålitligare anslutningskvalitet: åtdragningstrycket som appliceras på kablarna förblir stabilt och starkt och håller länge även under svåra förhållanden. Vanliga tilläggsdelar till serien gör det enkelt och sparar mycket tid vid installation.

Köp här
Nyhet-Vattenburna radiatorer Radiator Compact 4

Vi presenterar en prisvärd och stilren compact radiator. Utvald att passa för servicejobben. 4 anslutningar DN-15 gör den användbar i de flesta applikationerna. Vi har omsorgsfyllt valt ut en radiator för dig som håller måttet. Varje radiator levereras komplett med konsoler för snabb, diskret väggmontering. 10 års garanti

Köp här
NYHET-PLEJD GATEWAY Fjärrstyr plejdenheter med Gateway

Gateway för distansstyrning via Internet av Plejds produkter från telefon eller surfplatta med appen Plejd

Köp här
NYHET-AJAX SMART HUB Smart Hub med WiFi-uppkoppling

Den nya hubben ger nu möjlighet att bygga systemet med en trådlöst uppkopplad centralenhet med upp till 16 timmars batteribackup. Hub Plus stödjer 2,4GHz WiFi, ethernet och har dubbla SIM-kortsplatser (stödjer 2G och 3G). Finns i svart och vit.

Köp här