Nytt i sortimentet 2019

Månadens nyheter

Vi har fyllt på vårt fantastiska sortiment med relevanta och kvalitativa produkter för 2019. Allt för dig och din verksamhet!

NYHET Downlight ONE 360+

Lågbyggande downlight i vit finish med gyrofunktion och reflektor för inomhusbruk. För montage i undertak. Effekt: 6,5W, Ljusflöde: 480lm—600lm, Färgtemperatur: 2700K, 3000K eller Dimwarm 1800K-3000K. Levereras komplett med färdigkopplat flimmerfritt drivdon för fram-/bakkantsdimmer och anslutningsbox med dragavlastning för kabel eller VP16 för snabb installation. Ansluts direkt till 230–240V. Håltagning: 83mm

Köp här
NYHET Elevo Pendlad

Klassisk och enkel armaturserie med den senaste LED teknologin. Armaturen kan installeras i nya installationer, såväl som i samband med energirenoveringar i befintliga anläggningar som t.ex. skolor, institutioner och kontor. Färgtemperaturval 3000K, 4000K och Tunable white, reglerbar färgtemperatur 2700-6500K.

Köp här
NYHET Ajax Smart Plug

Skapar förutsättning för kontroll och mätning av din elförbrukning. Installeras enkelt med QR-kod till ditt befintliga Ajax-system.

Köp här
NYHET Champion bluetooth högtalare

En fullutrustad, vattentålig och bärbar Bluetooth-högtalare med överraskande kraftfullt ljud och finess, dela på den och upplev äkta trådlös stereo.

Köp här
Nyhet Vitare och blankare EXQ

EXQ EasyTM, har blivit vitare och blankare. Vitheten för att bättre matcha inredningen och övrigt installationsmaterial. Blankheten för att det är enklare att hålla rent. För en enklare vardag.

Köp här
Nyhet Vitare och blankare EQLQ

EQLQ Easy® har blivit vitare och blankare. Vitheten för att bättre matcha inredningen och övrigt installationsmaterial. Blankheten för att det är enklare att hålla rent. För en enklare vardag

Köp här
;