Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Smarta BOSTADEN

Investera din tid i framtiden

Har du säkrat framtiden?

Nya möjligheter skapar nya behov av såväl enkelhet som komfort i det moderna och uppkopplade hemmet. Efterfrågan av smarta lösningar ökar och rätt produkter behöver finnas nära till hands för dig som elinstallatör.

Klicka här om du är elinstallatör och vill veta mer?

Är det dyrt med ett smart hem?

Ett smart hem kan vara billigare än både bänkskivan i köket och kaklet i badrummet. Och genom en hemautomationslösning som går att anpassa för framtidens behov undviker du framtida oanade kostnader.

Villapaket för bostaden

Det färdigpaketerade lösningen från Hager är enkel att förstå. Det går snabbt att jämföra en automatiserad installation med en traditionell installation. Läs mer om villapaketen nedan som finns till fasta priser.

Läs mer här
Framtidssäkrat

Väljer du ett villapaket så är huset säkrat för framtiden. Du som elinstallatör kan dessutom erbjuda kunden möjligheten att komplettera med tillval som t.ex. app-styrning, scenarion, fler dimmer och designramar till tryckknappar.

Läs mer här
Antalet uppkopplade enheter i världen år 2020

Antalet uppkopplade enheter Iot, (Internet of Things) ökade under 2017 med 31% ifrån föregående år. Om trenden fortsätter hålla i sig så kommer det finnas 50 miljarder enheter som är uppkopplade till internet år 2020. (Källa Gartner).

Få full kontroll på den smarta bostaden

Du väljer hur dina enheter interagerar med varandra och med dig. Vi kallar detta för hemautomatiseringsscenarier, här följer några exempel.

Välkommen hem till ljuset

Det är lugnande att komma hem till ett hus som lyser, speciellt på vintern. Du kan använda din smartphone för att slå på lampor eller tända & släcka när du aktiverar eller avaktiverar ditt larm. Eller ännu hellre, låt ytterbelysningen skötas av solens upp- och nedgång.

Säg hej då till hemmet

Låt olika lampor tändas och släckas, dörrar låsas och låt radion stå påslagen då och då. Temperaturen kan sänkas och ventilen för inkommande vatten stängas. Det ger dig trygghet när du inte är hemma.

Automatiskt larm

Ditt Smarta hem-system kan slå till larmet vid en viss tid varje morgon när du vet att hela familjen lämnat bostaden. Då behöver man aldrig oroa sig för att huset står olarmat.

AEL valde att bygga smart

Smarta bostäder är på stark frammarsch och att kunna ge kunden moderna installationer kommer bara att bli viktigare de kommande åren. Peter Björklund, projektledare på Alf Ericson Elektriska  (AEL)  berättar hur de redan i projekteringsstadiet av 25 nya villor i Landvetter utanför Göteborg förstod vikten av att ge sina kunder en modern installation, som verkligen anammar den nya tekniken och driver på utvecklingen. För AEL var det en självklarhet att välja ett modernt alternativ som innebar fördelar för såväl kunden som installatören. 

Läs hela intervjun här

Framtidens digitala hem ligger i tiden

• Koppla samman det smarta hemmet med produkter från över 300 tillverkare, t.ex. Brandvarnare, kameror från Nest eller värmepumpar från Nibe m.fl.
• Tänd belysningen och öppna garageporten när du närmar dig hemmet.
• Styr även fristående belysning som golv- och fönsterbelysning med Philips Hue-lampor.

Laddade möbler

Det har aldrig varit smidigare att ladda en smartphone. Städa bort sladdar och adaptrar och se hur enkelt det är att ladda trådlöst med dina möbler.

Köp här
Gamerkulturen är här

En konstant uppkopplad vardag är här, där smartphones och enheter pratar med varandra.

Flexibel teknik i huset

Alla rum kan användas för nya behov. Scenarion gör hemmet ännu bekvämare och ökar komforten.

Röststyrning

Röststyr ditt hem med smarta talfunktioner. - Tänd eller släck exempelvis köket?

En spännande utveckling väntar dig som är elinstallatör

En rolig och utvecklande arbetsvardag. Häng med i framtiden i det morderna hemmets digitalisering. En elinstallation har sett likadan ut i över 100 år, ta den till nästa steg. Varför enbart syssla med en traditionell elinstallation när man kan göra det så mycket enklare och smartare.

Nybyggnation med hemautomation

Slå hål på myten om att hemautomation är svårt, dyrt och krångligt. Testa, lär dig och visa att det är enklare, roligare och det går snabbare än vad du tror. 

Få ut så mycket mer med en smart bostad jämfört med en traditionell elinstallation. Att man sen kan öppna upp möjligheten att bygga ut sitt system under husets livslängd gör inte saken sämre. För det kommer hela tiden att komma nya produkter med fler funktioner. Det finns inte många andra system på marknaden där man kan få 25-30 år gamla produkter att prata med nya, vilket går med ett hemautomationssystem från Hager.

Startpaket villa

Startpaketet för den kund som väljer att bygga för framtiden med möjligheter till utbyggnad med ännu fler funktioner.

Köp här
Startpaket villa+app

Paketet för den kund som vill ta steget längre. Skillnaden mot startpaketet är att huset blir utrustat med en App-styrning via smartphone, surfplatta eller dator med möjlighet för lokal och extern styrning.

Köp här
Produkten som framtidssäkrar hemmet

Produktgränsnittet som har kapacitet att koppla upp till 1 000 Iot-produkter(Internet of Things). Som t.ex. Sonos, Amazon Echo eller Philips Hue

Köp här
Stilfulla tryckknappar

Knappar med ramar i glas för anpassade behov och smarta funktioner. Låt kunden själv få välja form, färg och material efter eget tycke och smak.

Köp här

Renovera till en smart bostad

Lösningen Coviva är framtagen för de som vill göra sina hem smartare och på ett så enkelt sätt som möjligt. Perfekt om du vill göra förändringar i efterhand. Spara tid och pengar.

Skapa enkelt egna smarta händelser i hemmet: Bestäm vad som ska hända var och när. Välkommen hem, på kvällen, god natt eller god morgon, etc.

Vid all renovering eller modernisering av bostäder är det fördelaktigt med lösningar som är enkla och effektiva. Detta är den största fördelen med coviva. Tack vare coviva Smartbox behöver du inte krångla med omfattande ombyggnationer och ledningsdragningar. Istället kan du använda trådlösa produkter från Hager, som är helt säkra och går att ansluta trådlöst till coviva Smartbox. Systemet fungerar som ett internetgränssnitt och du får all information på ett bekvämt och enkelt sätt i din smartphone. 

Köp här

Är du elinstallatör och vill veta mer?

Ring eller maila dina frågor om hemautomation direkt till vårt kundcenter. Om du är privatkund kontakta din närmsta elinstallatör.

KUNDCENTER

Vill du lära dig mer om hemautomation?

Vi på STI Services hjälper dig gärna! Klicka på länken nedan och fyll i formuläret med dina önskemål, så kontaktar vi dig med ett förslag på kurser. Tidigare hette vi Solar School, men bytte i januari 2018 namn till STI Services.

Skicka förfrågan

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

KONTAKTA KUNDCENTER