NU STARTAR VI SLASK- & VARGAVINTERNS STORA

Solarkampanj

Nu kör vi Solarkampanj på produkter som passar vare sig det är en riktig vargavinter eller slask- och töväder. Ett noga urval från hela vårt sortiment där hög kvalité och bra kampanjpriser är i fokus. Handla redan idag!

Till alla produkter
T.o.m. 31 mars Värmefläktar

Kampanjpriser på portabla värmefläktar från Frico. Lämplig för uppvärmning i tuffa miljöer så som t.ex. garaget, verkstäder, kontoret eller altanen m.m. Utmärkt för en vargavinter!

Köp här
T.o.m. 31 mars Värmekablar, Isolering & Tillbehör

Kampanjpriser på värmekablar från FrostGuard, rörisolering, genomföring, kopplingar och termostat m.m. Det du behöver för att hålla värmen och skydda från bland annat frost.

Köp här
T.o.m. 31 mars Smart och belyst arbetsplats

Kampanjpriser på dimmer, dosrelä och väggsändare från NXT av Nexa med räckvidd och driftsäkerhet i en klass för sig. Samt relevanta produkter till arbetsplatsen så som byggcentraler, pannlampor, arbetslampor och skarvsladdar m.m.

Köp här
T.o.m. 31 mars Verktyg, Handskar & Tillbehör

Kampanjpriser på kvalitativa verktyg från Milwaukee och Solar Plus-produkter för att inte frysa i byssjan. Även handskar och skyddsutrustning för att hålla kroppen varm och synas i vintermörkret. Samt smarta produkter så som mössa med LED-lampa m.m.

Köp här
T.o.m. 31 mars Värmekabelpaket

Kampanjpriser på T2Blå-10 golvvärmepaket med digital termostat och tillbehör med meterlängderna mellan 20 - 60m från Nvent. Passa på att fynda idag!

Köp här
T.o.m. 31 mars Elradiatorer

Kampanjpriser på oljefylld elradiator med elektronisk termostat, öppet fönster funktion och WiFi. Kopplingsbox och konsoler ingår. Allt för att hålla värmen så passa på att handla idag.

Köp här
T.o.m. 31 mars Länspumpar, Dusch & Tillbehör

Kampanjpriser på dränerings- och länspumpar samt på utloppslang och vattenfelsbrytare som kontinuerligt övervakar fastighetens hela tappvattensystem. Utmärkt under slasksäsongen så passa på att fynda idag.

Köp här
T.o.m. 31 mars Varmvattenberedare, Fläktar, Pumpar & Tillbehör

Kampanjpriser på varmvattenberedare, fläktluftvärmare, cirkulationspumpar, expansionskärl och tillbehör. Allt du behöver för en eventuell lång, kall och slaskig vargavinter. Passa på att handla redan idag!

Köp här

Scanna Solarkampanjen med Solar Mobile App

Scanna streckkoder och beställ direkt i Solar Mobile App, snabb kontakt med vår support och enkelt att hitta närmsta Solar Drive-in.

Solar Mobile App ger dig mer information än någonsin. Du kan snabbt bläddra igenom vår kampanjtkatalog, scanna och beställa. Se produkdetaljer, priser, orderhistorik och favoriter.

Ladda ner SOLARkampanjen och scanna