Säg hej till sommaren 2018

Vi flyttar ut

Vintern har dragit sig tillbaka och nu säger vi hej till sommaren som öppnar upp för möjligheterna att gräva i backen igen. Nu är det dags att dra igång alla markarbeten som kanske har fått stå på vänt under de kalla månaderna.

Alla produkter här

När tjälen släpper

Oavsett om du gräver för vatten, dränering eller annat så har vi det som krävs för att du ska kunna göra ett bra jobb. Vi har allt från pumpstationer till dräneringsrör och olika typar av brunnar.

Kanske har gräsmattan mist en del av sin charm efter avslutat grävande. Då föreslår vi en titt på våra sprinklersystem och bevattningskit som kan vara receptet för en gräsmatta att bli härligt grön på nytt.

På Solar finns det mycket att välja på oavsett vad våren bär med sig för arbete. Alla intressanta valmöjligheter hittar du i vår webshop. Och när du ändå är där så kan du kolla in våra olika varianter av varmvattenberedare. Vårt tips är att du kikar lite extra på paketet med varmvattenberedare och blandare i ett.

Vi hoppas att du har fått inspiration av att flytta ut och att du hittar det som du behöver för alla dina utomhusprojekt. Expertisen att utföra arbetet lämnar vi med varm hand över till dig som är proffs.

Öka trycket hos kunderna

Ett bra vattentryck och rent dricksvatten är bostadens bästa vän och ökar trivseln för den som bor där.

Duscha ute eller inne

Hjälp dina kunder att säkra upp komforten med ett pålitligt system för varm- och kallvatten så att duschen alltid blir precis lagom varm. Oavsett om den är inne i huset eller om den också har flyttat ut.

Dricksvatten

Utvalda produkter för att smidigt fixa dricksvatten till sommarstugan.

Köp här
Vattenrening

Utvalda och kvalitativa produkter som filtrerar och renar vattnet.

Köp här
Varmvatten

Varmvattenberedare är bra till att underhålla fritidshuset med vatten.

Köp här

Bygg sommardrömmen åt kunden

Ska någon av dina kunder dra nya kablar sitt sommarbo eller vill kommunen ha din hjälp att planera en nya bostäder? Oavsett om det är vanlig och hederlig kabeldragning eller installation av fiber- och datakablar så är det bra att checka av det som du behöver på vägen. Vi har samlat de mest frekvent använda produkterna för att göra valet enklare för dig.

Kabelskydd & reparation

Vi hjälper dig att skydda och reparera din kablar så de håller länge och dina kunder blir nöjda.

Köp här
Koppla upp och koppla av

Det finns många anledningar till att vara uppkopplad även på sommarnöjet. Hjälp dina kunder att nå ut från hängmattan. Vi har det som du behöver för att göra jobbet.

Köp här
Kabeldragning

Bästa produkterna för att enkelt och proffsigt lyckas med kabeldragningar.

Köp här

Ge huset lite extra omtanke

Även hus behöver lite extra omtanke efter en säsong av kyla och slask. Kanske finns det anledning för dina kunder att fundera på ett avlopp som fungerar utan krångel eller dränering runt huset för att skydda det från fuktskador.

Full koll på vattnet

Tvätta, vattna eller led bort. Hjälp dina kunder att få koll på vattnet så att det alltid används sparsamt, effektivt och med omsorg.

Bevattning

Se till att trädgårdar och grönområden tas om hand på rätt sätt.

Köp här
Dränering

Vattensamlingar har som bekant en förmåga att hamna på ett och samma ställe.

Köp här
Avloppsledningar

Med plaströr får man ett rörsystem med styrka, flexibilitet och säkerhet.

Köp här
Avloppsanläggning

Enskilt avlopp kräver speciellt tillstånd, men kan vara praktiskt då den är utrymmessnål.

Köp här

Leveranser till rätt tid och plats

Att nyttja bra logistik är ett av de viktigaste tipsen för att öka lönsamheten. Vi vill därför erbjuda dig rätt material, i rätt tid och på rätt plats. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte. Vi är lika exakta när det gäller rätt plats – dina leveranser ska hamna precis där du behöver dem så att du enkelt kan börja jobba istället för att leta.

Läs mer

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Sommaröppettider mån - fre: 07.00-16.00

KONTAKTA KUNDCENTER