Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

En leverantör för allt - det tjänar du på

Projektering

Genom bättre samarbeten med färre leverantörer ökar effektiviteten i byggprocessen. Det är bevisat. Med vårt koncept för lägenhets- och byggprojekt blir vi din helhetsleverantör. Vi har allt för ditt bygge – från solcellen på taket till rören i marken.

Se filmen om vårt helhetserbjudande

Stressa mindre och få mer gjort

Ökad produktivitet handlar inte om att arbeta snabbare utan snarare om att göra rätt saker. I Solars helhetserbjudande ingår smarta logistiklösningar som tidsstyrda leveranser, rumspackning och lagerstyrning. Genom att kombinera Solars tjänster – från rätt produktval till effektiv montering – ökar du produktiviteten genom hela din byggprocess.

 Kontakta kundcenter på 0771-111 100 för att få veta mer.

Spara tid genom smarta val

Enligt en tidsstudie som Chalmers genomfört lägger en installatör i snitt 25 procent av sin arbetstid på förflyttningar och att hantera, plocka samt leta efter material. Solars logistiktjänster kan minska den tiden med över 40 minuter om dagen.

Bra materialplanering ger utdelning

Den tid som läggs ner på beställningar, bevakning av leveranser och lagerpåfyllning går enligt våra referenskunder att minska med hela 40 procent. Med tjänsten Lagerstyrning skulle den istället bli debiterbar arbetstid.

Snabba leveranser ger mer tid över

Varje gång du måste lämna ett jobb och åka för att köpa material förlorar du i monteringstid. Solars kalkylator visar att det går att spara över 400 kronor på att få materialet levererat med Fastbox.

Beräkna besparing

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. - Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Läs mer här

Solar Light – rätt ljus på rätt plats

Vi erbjuder ett urval av kvalitativa och prisvärda belysningsprodukter men också ett koncept och en helhetslösning. Med Solar Light får du tillgång till en hel värld av ljus.

läs mer om Solar Light

Logistiktjänster som får tidsplanen att hålla

Våra logistiklösningar ska bidra till högre produktivitet i byggprocessen och skapa värde för dig som är kund hos oss. Vi vet att tidspressen i branschen ökar och för att få ut mer värdefull monteringstid är det viktigt att få flyt i logistiken. Vi har logistiklösningarna som får din tidsplan att hålla hela vägen fram till mål.

Leverans i rätt tid

Vi skapar ett leveransschema som anpassas efter dina behov och för just ditt projekt. Om du väljer dagleverans kommer materialet vara på plats hos dig klockan 10 på förmiddagen. Brådskar det kan du välja nattleverans så att allt finns på plats redan klockan 7 på morgonen. Och har du riktigt bråttom beställer du en Fastbox – då får du din leverans inom en timme.

Läs mer om leveranser
Hantering på rätt plats

Med sampackade artiklar per lägenhet och rum slipper du leta bland lådorna. Vi märker upp ditt gods så att allt hamnar på rätt plats direkt vid leveransen. Förmontering av exempelvis radiatorer och tvättställ samt positionsmärkning snabbar på installationen. Självklart hjälper vi dig även med godsmottagning, uppbärning och lagerstyrning så att du vinner ännu mer tid.

Spara tid med smartare hantering

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 – En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån – fre: 07.00- 16.30

 

Kontakta kundcenter