Välkommen in till vår nya e-handel!
- Snabbare och enklare orderhantering

Logga in
Kabelutbud och logistiklösningar i en klass för sig

Solar Cable

Vi har allt du behöver inom kabel – ett brett och komplett sortiment av över 6000 kabelsorter för att täcka upp för alla tänkbara behov och utmaningar som du möter varje dag. 

Köp kabel här

Vi har allt du behöver inom kabel – ett brett och komplett sortiment av kabelsorter för att täcka upp för alla tänkbara behov och utmaningar som du möter varje dag i ditt arbete. Förutom det kompletta sortimentet erbjuder vi även skräddarsydda lösningar när det handlar om längder, märkning och annat som gör att din arbetsdag flyter på smidigare.

Genom vår kompetens kan vi ge dig support oavsett om ditt projekt är litet eller stort och omfattande. Du kan lita på att vi förstår komplexiteten i det vi säljer och i den arbetsvardag som är din.

Bästsäljare

Artikelnr: 2404548 Spiralkabel, polurethanmantel 3 G 1,5

Köp
Artikelnr: 0285140 Flexibel styrkabel 4G4

Köp
Artikelnr: 4959520 Flexibel kabel FC för Profibus DP, RS 485, PUR, för användning i kabelkedjor, grön

Köp
Artikelnr: 0000750 Halogenfri flexibel kraftkabel 0,6/1kV CPR Dca 5G6 svart

Köp
Vi gör det enkelt för dig

Behöver du hjälp med att välja rätt kabeltyp? Kanske handlar det om slittålighet, brandklassning eller UV-beståndighet. Vi har inte bara en unik bredd av kablar, vi har även samma bredd i vår kompetens. Hör av dig så hjälper vi dig vidare.

Kolla in sortimentet
Solar webshop är öppen dygnet runt

I vår webshop kan du enkelt beställa det du behöver när du har tid. Här väljer du både produkter och leveranser på minuten så att du säkert får allt på plats i rätt tid och till rätt plats.

Beställ här
Leveranser till rätt tid och plats

Att du får det du behöver i rätt tid och på rätt plats är en självklarhet. Vad rätt tid är bestämmer du - vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte.

Välj leverans

Solar är stolt Drumster Partner

Drumster är en ny och smart tjänst som gör det enkelt att återvinna använda kabeltrummor. Istället för att kabeltrummorna blir stående på olika arbetsplatser eller slängs som avfall kan de nu på ett mycket enkelt sätt återvinnas, repareras och komma ut i produktion igen. Med hjälp av en mobilapp görs en bokning för att  hämta den tomma kabeltrumman, som sedan återvinns och kommer tillbaka ut i produktionsledet. 

Upptäck Drumster här

Vi har koll på vad som gäller

Vi förhåller oss hela tiden till de förändringar som sker i de branscher som våra kunder befinner sig i. Det innebär att vi inte enbart har den absoluta bredden av olika kabelsorter, vi har också den absoluta kompetensen när det handlar om att hjälpa dig att välja rätt kabeltyp. Oavsett om det handlar om kraftkabel, maskinkabel, installationskabel eller något annat.

Kontakta oss

En djungel av regler och förordningar

Vi har koll på lagar, regler och förordningar som gäller för kablar och hur de får användas i de länder där vi har verksamhet. Vi håller oss uppdaterade om det senaste så att vi kan ge dig råd och tips oavsett om ditt projekt är omfattande eller lite mindre. Det är ett viktigt löfte till dig som ska kunna lita på att vi förstår komplexiteten i det vi säljer och i den arbetsvardag som är din. behöver du hjälp? Tveka inte att slå oss en signal!

Kontakta kundcenter

De viktiga detaljerna

Men de stora penseldragen får inte skymma sikten för de små detaljerna som är nog så viktiga. Som att du kan få skräddarsydda lösningar när det handlar om längder, märkning och annat som gör att ditt arbete flyter på lite smidigare.

Upptäck våra logistiklösningar

Snabba och noggranna

Snabbhet och precision är det som gäller från den minut du lägger in din beställning tills du har det som du behöver på plats hos dig. Vi vet att tiden ofta är knapp och vi gör allt för att leveranserna ska ske så snabbt som möjligt.

En leverantör = du sparar både tid och pengar

Som du säkert redan känner till så har vi inte bara bredd och djup inom kabelsortimentet, vi har ett brett erbjudande av det mesta som du behöver under din arbetsdag. Vi hjälper dig med rätt produkter och tjänster och ser till att du får dina varor dit du vill ha dem, exakt när du önskar. Att samla inköpen till färre leverantörer sparar både tid och pengar för dig. Det är precis så vi har tänkt att det ska fungera.

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

KONTAKTA KUNDCENTER