Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

solar cable

Din garanti för professionella produkter med snabb leverans till konkurrenskraftigt pris

Upptäck vårt sortiment

Varför Solar Cable?

Solar Cable erbjuder professionell kabel till konkurrenskraftiga priser.

Vår målsättning är att all kabel från Solar Cable ska levereras inom fyra dagar – de flesta levereras inom en dag.

Solar Cable har ett komplett kategorisortiment, så att du kan täcka in alla dina behov i en och samma order.

Kran- och hisskablar

Solar Cable sortimentet har utökats med ett brett utbud av kablar för kran- & hissinstallationer. Sortimentet omfattar flata och runda kablar i både skärmade och oskärmade varianter. Kablarna är flexibla vilket gör dom till ett utmärkt val till denna typ av installationer.

Gå till webshop

Utökad sortiment av styrkabel i Solar Cable

Det här sortimentet passar väl både till industri- och installatörskunder. Det är främst skärmad och oskärmad kabel av PVC och halogenfritt material. Sortimentet hittar du här:

PVC
Halogenfritt

Solar Cable Flexibel skärmad styrkabel 4G1,5

Flexibel styrkabel avsedd för installation i torra eller fuktiga miljöer med lätt mekanisk stress. Ej för installation utomhus.

Köp här
Solar Cable Styrkabel

Styrkabel 7G1,5 HSLH-JZ T500

Köp här
Solar Cable Gummikabel 3G4

Används som anslutningskabel av maskiner och verktyg i industriell miljö, på byggarbetsplatser o. dyl. där stora krav ställs på mekanisk tålighet. Inom- och utomhus, även i explosionsfarliga miljöer. God flexibilitet och god tålighet mot bla. olja och fett. Utmärkt beständighet mot vatten.

Köp här
Solar Cable Oskärmad elektronik & styrkabel

Oskärmad kabel avsedd för installation i torra eller fuktiga miljöer, dock ej utomhus oskyddat. Lämplig vid lätta eller medelsvåra mekaniska påverkningar

Köp här

Knäcker du davincikoden för kabel?

Kablar namnges enligt en uppsättning bokstäver och siffror. Det samordnade systemet definierar kabelnamnet. Den klassificerar kabelns konstruktion genom att tilldela koder (bokstäver eller siffror) för att representera kabelspänningen, isoleringsmaterialet, strukturella element, manteln, specialfunktioner och ledartyp.

Läs mer

Lär dig tips och tricks i vår e-handel

Vi samlat alla tips och tricks du kan tänkas behöva för att enkelt lära dig att navigera i vår nya e-handel. Allt från vanliga frågor och svar, instruktionsvideos till tips och tricks för nya funktioner.

Gå till tips och tricks

Hög tillgänglighet och utan att kompromissa mellan pris och kvalitet

Solar Cable innehåller kablar för professionellt bruk till konkurrenskraftiga priser. Solar har nyttjat sin långa erfarenhet i branschen när vi skapat Solar Cable, vilket gör att det innehåller kompletta kabelkategorier. Det gör att du kan täcka ditt behov av kablar i en och samma order och få leverans inom 1-4 dagar.

Tjänster, kabelkap och leverans

På Solar kan du få kabel levererad i uppmätta längder, så att du får ut mesta möjliga av din arbetsdag. Om du köper kabel från Solar får du också tillgång till våra olika leveransalternativ och vår höga leveranssäkerhet. Du kan få dina kablar levererade med nattleverans, projektleverans eller Fastbox.

Upptäck våra logistiklösningar

Våra skräddarsydda produktkoncept

Vi har samlat produkterna du behöver till dina projekt! På så sätt blir det enklare och tydligare för dig som kund att samarbeta med Solar. Läs mer om respektive koncept nedan.

Solar Plus Värdefyllt och tillgängligt

I Solar Plus garanterar vi produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Baserat på vår långa erfarenhet i branschen har vi samlat ett brett sortiment av produkter i vårt Plus-koncept, som täcker upp till 80 procent av allt du behöver i det dagliga servicearbetet.

Upptäck Solar Plus
solar light Sätt rätt ljus på tillvaron

Våra produkter inom belysning är noga utvalda. De håller hög kvalitet och ger dig garanterat mycket värde för pengarna under lång tid. Genom våra belysningsexperter erbjuder vi ljusberäkning som säkerställer att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört.

Upptäck Solar light
Solar Netto Mer för mindre

Vi tummar aldrig på kvalitet och det värde som du ska få ut av varje krona du lägger, och just därför är vi noga när vi väljer ut de produkter som ska vara en del av vårt sortiment. Med Solar Netto får du mycket värde för pengarna.

Upptäck Solar Netto

Solar är stolt Drumster Partner

Drumster är en ny och smart tjänst som gör det enkelt att återvinna använda kabeltrummor. Istället för att kabeltrummorna blir stående på olika arbetsplatser eller slängs som avfall kan de nu på ett mycket enkelt sätt återvinnas, repareras och komma ut i produktion igen. Med hjälp av en mobilapp görs en bokning för att  hämta den tomma kabeltrumman, som sedan återvinns och kommer tillbaka ut i produktionsledet. 

Upptäck Drumster här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter