Solar light

En värld av ljus

Vi har ett heltäckande belysningssortiment för alla typer av byggnader - från små till stora, från bostäder till industrier. Vi vet att varje uppdrag och varje projekt styrs av sina specifika behov och sina speciella utmaningar. Därför har vi paketerat vårt erbjudande inom belysning för att göra det enklare för dig i dina val, men också för att du ska veta att du alltid får precis det som du behöver. Varken mer eller mindre. Med Solar får du tillgång till en värld full av ljus, oavsett vad som står på din kravlista. 

Läs mer på Solarlight.se

Våra produkter inom belysning är noga utvalda. De håller hög kvalitet och ger dig garanterat mycket värde för pengarna under lång tid. Genom våra belysningsexperter erbjuder vi ljusberäkning som säkerställer att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört. Genom vår kompetens och expertis ser vi till att ditt arbete blir så smidigt som möjligt och oavsett vad du söker inom belysning så har vi lösningen för dig. Vi vet vad modern belysning betyder för både människor, miljö och plånbok.

Snabb Installation löste problemen för Rofa Design

Tid är pengar, brukar det heta. Och den som vill tjäna pengar för behöver därför agera snabbt. När Rofa Design byggde nytt lager var det bråttom, och då valdes lösningar från Solar Light. Två dagar och 54 armaturer senare var lagret redo att invigas.  

Läs mer

Tidig planering gav Eksta lysande resultat

Ju tidigare i en byggprocess som belysningen får ta plats, desto bättre resultatet. När Eksta skulle bygga ett nytt trygghetsboende vid Kolla Parkstad kopplades Solar Light in redan vid projekteringen – och slutresultatet överträffade alla förväntningar.

Läs mer

Så kapades energikostnaderna med 70 procent

När belysningen i det nybyggda garaget fungerade dåligt vände sig BRF Malla till Solar Light. Efter att föreningen bytt ut belysningen är inte bara ljuset bättre – energikostnaderna har också kapats drastiskt.

läs mer

Grill höjde upplevelsen hos Bäck Installation

Den stora upplevelsen finns ofta i de små detaljerna. Med hjälp av Solar Lights armatur Grill fick Bäck Installations nya kontor en belysning med ”det lilla extra”.

läs mer

Finansiering av belysningsprojekt

Vill du bli en vinnare? Spara både pengar och natur! Solar Light erbjuder nu tillsammans med sin samarbetspartner finansiering av hela projekt.

Läs mer

Unikt belyst

Solar Lights hemsida är utformad för att hjälpa dig gör dina offerter bättre och snabbare än tidigare, samtidigt som de får en professionell design. På hemsidan kan du hitta produktinformation och enkelt skapa en komplett pdf-fil. Alla produkter du väljer till ditt projekt kan laddas ner som en komplett katalog med all nödvändig dokumentation. FastCalc är en online kalkylator som gör det möjligt att snabbt göra en enkel ljusberäkning direkt på hemsidan.

Läs mer på solarlight.se

Sätt rätt ljus på tillvaron

”Vi talar inte enbart om bättre miljöer för oss människor att vistas i, eller de rena kostnadsbesparingar man uppnår med en modern belysning. Vi pratar även om miljöbesparingar”, säger Stephan Hesselgren, affärsområdeschef Solar Light.

Läs mer i Solar Magasin

Kontakta oss

Vill du ha kontakt med en säljare? Eller vill du ha teknisk rådgivning runt ett belysningsprojekt? Oavsett fråga, klicka nedan så hjälper vi dig.

 

Kontakta oss

Solar webshop är öppen dygnet runt

I vår webshop kan du enkelt beställa det du behöver när du har tid. Här väljer du både produkter och leveranser på minuten så att du säkert får allt på plats i rätt tid och till rätt plats.

till webshopen
;