Solar Light

Vårkampanj belysning

Nu lyser vi upp med Solar Lights stora vårkampanj!
Vi har valt ut produkter med hög kvalité som ger mycket värde för pengarna.

Se produkterna och handla
Belysningskampanj Hem och villa

Köp här
Belysningskampanj Interiör

Köp här
Belysningskampanj Exteriör

Köp här
Belysningskampanj Industri

Köp här

Våra produkter inom belysning är noga utvalda. De håller hög kvalitet och ger dig garanterat mycket värde för pengarna under lång tid. Genom våra belysningsexperter erbjuder vi ljusberäkning som säkerställer att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört. Genom vår kompetens och expertis ser vi till att ditt arbete blir så smidigt som möjligt och oavsett vad du söker inom belysning så har vi lösningen för dig. Vi vet vad modern belysning betyder för både människor, miljö och plånbok.

Specialbyggd armatur löste Markans utmaningar

Unika lokaler kräver unika lösningar. Med en specialbyggd armatur fick allaktivitetshuset Markan i Hässleholm en bättre fungerande belysning – som dessutom är billigare i drift och enklare att underhålla.

Läs mer här

Lysande exempel på lyckat samarbete

När Bygg-Göta skulle renovera en stor kontorsfastighet på Kämpegatan i Göteborg kopplades Solar Light in i ett tidigt skede. Efter ett väl fungerande samarbete kan de nyinflyttade hyresgästerna nu arbeta i ljuset av specialanpassade lösningar som är lika snygga som praktiska.

Läs mer här

Snabb Installation löste problemen för Rofa Design

Tid är pengar, brukar det heta. Och den som vill tjäna pengar för behöver därför agera snabbt. När Rofa Design byggde nytt lager var det bråttom, och då valdes lösningar från Solar Light. Två dagar och 54 armaturer senare var lagret redo att invigas.  

Läs mer

Tidig planering gav Eksta lysande resultat

Ju tidigare i en byggprocess som belysningen får ta plats, desto bättre resultatet. När Eksta skulle bygga ett nytt trygghetsboende vid Kolla Parkstad kopplades Solar Light in redan vid projekteringen – och slutresultatet överträffade alla förväntningar.

Läs mer

Så kapades energikostnaderna med 70 procent

När belysningen i det nybyggda garaget fungerade dåligt vände sig BRF Malla till Solar Light. Efter att föreningen bytt ut belysningen är inte bara ljuset bättre – energikostnaderna har också kapats drastiskt.

läs mer

Grill höjde upplevelsen hos Bäck Installation

Den stora upplevelsen finns ofta i de små detaljerna. Med hjälp av Solar Lights armatur Grill fick Bäck Installations nya kontor en belysning med ”det lilla extra”.

läs mer

Finansiering av belysningsprojekt

Vill du bli en vinnare? Spara både pengar och natur! Solar Light erbjuder nu tillsammans med sin samarbetspartner finansiering av hela projekt.

Läs mer

Unikt belyst

Solar Lights hemsida är utformad för att hjälpa dig gör dina offerter bättre och snabbare än tidigare, samtidigt som de får en professionell design. På hemsidan kan du hitta produktinformation och enkelt skapa en komplett pdf-fil. Alla produkter du väljer till ditt projekt kan laddas ner som en komplett katalog med all nödvändig dokumentation. FastCalc är en online kalkylator som gör det möjligt att snabbt göra en enkel ljusberäkning direkt på hemsidan.

Läs mer på solarlight.se

Sätt rätt ljus på tillvaron

Att sätta rätt ljus på tillvaron är viktigt för både trivsel och effektivitet. Att skapa rätt belysning handlar om var det ska lysa. Offentliga miljöer, arbetsplatser och skolor kräver proffsinsatser medan det egna hemmet är enklare att belysa. Men visst handlar belysning om mycket mer än att sätta upp en armatur.

Läs mer i Solar Magasin

Kontakta oss

Vill du ha kontakt med en säljare? Eller vill du ha teknisk rådgivning runt ett belysningsprojekt? Oavsett fråga, klicka nedan så hjälper vi dig.

 

Kontakta oss

Solar webshop är öppen dygnet runt

I vår webshop kan du enkelt beställa det du behöver när du har tid. Här väljer du både produkter och leveranser på minuten så att du säkert får allt på plats i rätt tid och till rätt plats.

till webshopen