SOLAR PLUS

EL och VVS-sortimentet  som förenklar vardagen

köp här

Solar Plus, de dagliga produkterna snabbt och enkelt

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. - Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Säkerhet där det behövs

Bläddra och läs mer om alla våra säkerhetsprodukter

Köp här
Ljuskällor för vardagen

Hitta rätt ljuskälla för underhåll, skolor och mycket annat

Köp här
Allt för badrummet

Ta en titt på vårt badrumssortiment, här hittar du lilla till det stora som behövs i vardagen

Köp här
Produkter för industrin

Läs mer i vår katalog om vårt automationssortiment. Här har vi samlat de mest efterfrågade produkterna för din vardag.

Köp här

Konsten att få timmarna att räcka till

Det är mycket att göra, timmarna rusar iväg och stressen börjar göra sig påmind. Att tiden inte alltid räcker till och att man är ungefär halvvägs igenom dagens arbetsuppgifter någon timme innan man ska sluta är något som många känner igen.

Läs hela artikeln här

Visste du att

Om man önskar att uppnå en produktiv serviceavdelning är tillgänglighet en viktig faktor. (Källa: VVS Forum).

Det finns undersökningar som visar att leta efter material och ej debiterbar tid av personalen är främsta orsaken till dålig lönsamhet inom service. (Källa: Svenska Installationsföretagen)

Visste du även att

7 av 10 företag främst jämförs på pris, – de säger att det är omöjligt att ha bästa pris och samtidigt ha en lönsam service verksamhet. (Källa: Danska företagsrådet)

Vi har redan gjort halva jobbet åt dig

Solar Plus är våra mest efterfrågade produkter, för ditt dagliga behov. Och du kan alltid lita på att Solar Plus är artiklar av hög kvalitet och dessutom av marknadens mest uppdaterade sortiment, eftersom vi redan gjort jobbet åt dig och både jämfört priser och kvalitet. Med Solar Plus kan du därför erbjuda dina kunder det allra bästa.

 

Alltid på lager

Oavsett om du handlar i vår webshop eller i butik så kan du lita på att vi har de produkter som du efterfrågar, eftersom vi prioriterar det sortiment som du behöver, varje dag. Solar Plus är din trygghet för att du ska kunna utföra det du är bäst på, utan att oroa dig över produkterna. 

Köp här

Ajax - Håller koll på hemmet när du inte är där

Ett pålitligt inbrottslarm med smarta funktioner i snygg design, så att du slipper kompromissa mellan det trygga och det snygga. Det smarta inbrottslarmet från Solar Plus-Ajax gör tillvaron lite enklare och tryggare för dig. När du inte är på plats vaktar Ajax allt du är rädd om där hemma.

Läs mer här

Smarta leveranser

Leveranser till rätt tid och plats
Att nyttja bra logistik är ett av de viktigaste tipsen för att öka lönsamheten. Vi vill därför erbjuda dig rätt material, i rätt tid och på rätt plats. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte. Vi är lika exakta när det gäller rätt plats – dina leveranser ska hamna precis där du behöver dem så att du enkelt kan börja jobba istället för att leta.

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

kontakta kundcenter